iPhone 7 kommer i disse farver – se billede

Der er lækket et nyt billede af iPhone 7, som viser den kommende iPhone 7 i alle de fire farvevarianter, som den ventes at komme på markedet i.

Lækket billede af prototyper på iPhone 7 - de fire farvevarianter er umiddelbart som på iPhone 6S(Foto: Macitynet.it)

Lækket billede af prototyper på iPhone 7 – de fire farvevarianter er umiddelbart som på iPhone 6S (Foto: Macitynet.it)

Det varer nogle måneder endnu inden, at det ventes Apple præsenterer deres næste iPhone-model, som formentlig får navnet iPhone 7. Selvom der er længe til, så er der allerede mange rygter omkring den næste store topmodel fra Apple.

iPhone 7 – her er de nyeste rygter

Det har heddet sig, at den meget populære farve ”Space Gray” udgår og i stedet bliver erstattet af en ”Space Black”. Men Apple har endnu ikke hverken be- eller afkræftet disse rygter, så om det er rigtigt er uvist.

iPhone 7 kommer ikke i Space Grey

Men skal man tro det nye billede, som den italienske hjemmeside Macitynet viser, så er der ikke noget nyt over farvevarianterne. Viser det sig, at billedet er ægte så vil det altså blive de fuldstændig samme farvevarianter, som hidtid. Det skriver GSMArena.com.

 – iPhone 7 får ikke 16 GB intern hukommelse

Billeder skulle vise prototyper af iPhone 7 i de farver, som telefonen kommer i. Og det er altså fortsat farverne Silver, Gold, Space Gray og Rose Gold, som er afbilledet.

Mere til historien

Det rygtes også, at iPhone 7 vil komme i tre forskellige modeller, der vil få navnene iPhone 7, iPhone 7 Plus og iPhone 7 Pro. Og Pro-modellen skulle være den, som får det meget omtalte dual-kamera. Nu er der bare tilbage og vente.

Sådan beskytter du din iPhone mod tyveri

GUIDE: Du kan gøre livet meget sværere for tyven, der har hapset din nye iPhone.

(mere…)
Den store årlige Apple-event – dette kan du forvente

Datoen for udviklerkonferencen WWDC, som Apple afholder hvert år, er offenliggjort.

(mere…)
Stort søgsmål: Apple skaber monopol

App Store, Apple Watch, og et lukket system. Nu skal Apple forholde sig til et nyt søgsmål. Denne gang er det hjemme i USA.

(mere…)
Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
Google Pixel 8a – de seneste rygter om den billigere Pixel

Specifikationerne er afsløret på den kommende Google Pixel 8a i netop lækkede oplysninger.

(mere…)
Apple annoncerer nye iPads i næste uge

Nye iPad-modeller kan være på vej - måske allerede i næste uge. Sådan lyder de seneste rygter.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram