Apple og Google tjener fedt på Pokémon Go

Det er ikke kun Nintendo og Niantic Inc. der tjener fedt på den store succes, som Pokémon Go har fået – også Apple og Google tjener kassen på sommerens store spil-dille.

Pokémon Go (Foto: MereMobil.dk)

Pokémon Go (Foto: MereMobil.dk)

Sommerens helt store ”dille” er uden sammenligning Pokémon Go, og det høster ikke alene Nintendo og Niantic Inc. kassen på. Også Apple og Google kan tjene milliarder af kroner på det populære mobilspil.

 – Pokémon Go er endelig kommet til Danmark

Spillet er gratis at downloade, men man kan købe forskellige hjælpemidler m.v. som in-app-køb, og det er det, der kan give Apple og Google en pæn indtægt.

Investeringsbanken Needham & Co har foretaget en udregning, der viser, at spillet kan indbringe Niantic Inc. og Nintendo omkring 20 milliarder i de kommende år. Det skriver The Guardian.

 – Sådan belaster Pokémon Go mobilnetværkene

Apple og Google får omkring 30 procent af fortjenesten på in-app-køb, som de mange millioner spillere foretager i Pokémon Go-spillet. Spillerne køber blandt andet Pokéballs, der kræves for at indfange Pokémons. Det koster små syv kroner for en pakke med 100 Pokécoins, mens man skal betale 675 kroner for 14.500 Pokécoins. Det skriver Computerworld.dk.

Når man level 20 i det populære spil, ja så begynder det for alvor at blive svært, hvilket for mange også betyder man ”køber” sig til nogle af fordelene.

Fra level 20 bliver Pokémon Go mega svært – og dyrt

Siden lanceringen af Pokémon Go spillet er Nintendo’s aktie kun steget og på få uger har selskabet fordoblet deres værdi på aktiemarkedet.

Mere til historien

Pokémon Go er netop lanceret i ”Pokémons” hjemland Japan.

Læs også:
Politiet advarer om Pokémon brug
Det mest populære mobilspil: Pokémon Go
Reklamer på vej i Pokémon Go

Nintendo Switch 2 udskydes

Først forlød det, at Nintendo ville lancere en ny generation af den populære Switch-konsol i år, men måske er den udskudt

(mere…)
Nintendo Switch sælger fortsat godt

Det er verdens tredje mest solgte konsol, men salgstallene stiger fortsat. Måske den vil gå helt til tops inden længe?

(mere…)
Nintendo Switch 2 ventes lanceret i 2024

Rygterne har længe svirret om den kommende Nintendo Switch 2, der ventes lanceret senere på året. Læs de seneste rygter her.

(mere…)
Nintendo brager igennem med Zelda på Switch

Salget af Nintendo Switch går forrygende - godt hjulpet godt på vej af Zelda i Switch-versionen.

(mere…)
Nintendo Switch 2 kan se dagens lys i starten af 2024

Rygterne svirrer om anden generation af den populære Nintendo Switch konsol.

(mere…)
Pokémon Sleep: Fang Pokémon mens du sover

Er du vild med Pokémon, så har du nok også allerede prøvet det nye spil Pokémon Sleep, hvor du skal fange Pokémons – mens du sover!

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram