Android Auto virker ikke med alle Android smartphones

Sommerferien rykker tættere og tættere på, og for mange betyder det bilferie til Syd- eller Nordeuropa. Android Auto har dog problemer, især med Samsung-telefoner.

Android Auto

Android Auto

Android Auto blev præsenteret for halvandet år siden og sidenhen har en række bilmærker taget funktionerne til sig. Tilbehørsproducenter som Pioneer, Kenwood og Alpine, der laver forstærkere til bilanlæg, har ofte også navigation integreret i deres store modeller og her kan man også få Android Auto.

 – Android Auto: Android rykker ind i bilen

Det betyder at flere og flere bilister får Android Auto funktionerne, efterhånden som biler og anlæg bliver udskiftet. Samtidig bliver Android Auto også testet på flere og flere smartphones, og det viser at ikke alle Android smartphone ejere er lige glade for Android Auto. Nogle har ingen problemer med at forbinde deres smartphones, andre har lidt start problemer og nogle får aldrig systemerne til at tale sammen.

Der viser sig dog hurtigt et mønster når man kigger i diverse mobilfora og hører om brugernes problemer. Google’s egne Nexus smartphones har stort set aldrig problemer, udover de uundgåelige fejl 40 (folk der trykker forkert ved parringen, altså en menneskelig fejl).

Smartphones der lægger sig op ad “ren” Android har typisk heller ingen problemer, eller kun få, som typisk kan hjælpes ved at cleare cashe på Android Auto apps som Google Maps og Spotify. Dem hvor vi kan se producenten kun har lavet få ændringer til Android er Sony, Huawei, Honor, HTC og Motorola.

Der hvor der begynder at opstå problemer er desværre typisk Samsung, da den populære smartphoneproducent laver en del tilpasninger til Android. Desværre har en del personer problemer med deres nye Samsung Galaxy S7. En del af dem som har problemer er dog heldigvis kunder hos amerikanske Verizon, hvor telefonerne kronisk er låst. Dog er der også Europæiske Samsung smartphones imellem dem med store problemer.

Har I Android Auto i jeres bil, så hører vi gerne om jeres smartphone virker, og hvilken model I har.auto_alliance

Mere til historien

Android Auto blev lanceret i samarbejde med store dele af automobilbranchen og flere virksomheder kommer til løbende.

Google I/O 2024 datoen – hvad skal du forvente?

Google har netop offentliggjort datoen for dette udviklerkonference. Her er, hvad du skal forvente.

(mere…)
Android 15 vil tillade tracking når mobilen er slukket

Når Android 15 frigives er en af nyhederne, at en enhed kan findes, selvom den er slukket.

(mere…)
Besked-appen på udvalgte Android-telefoner får chat-robot

Googles AI-værktøjer dukker op i Besked-appen på udvalgte Android-telefoner.

(mere…)
Ældre Samsung Galaxy-modeller får AI-funktioner i marts

I slutningen af marts kan ejere af flere Galaxy-enheder glæde sig over, at Galaxy AI-funktionerne er klar.

(mere…)
Få et smugkig på Android 15

Google har givet et lille smugkig på den næste store Android-opdatering, som hedder Android 15.

(mere…)
OnePlus vil ikke matche Google og Samsung på opdateringer

Når det kommer til Android-opdateringer, vil OnePlus ikke matche de 7 år, som Samsung og Google nu lover.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
19 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram