Moto X-serien alligevel ikke fortid

Da Lenovo i sidste uge lancerede Moto Z-serien, så tydede det på at Moto X-serien ville være fortid. Motorola forsikrer dog, at det ikke er tilfældet.

Skærmen på Moto X force skulle være ganske hårdfør.

Skærmen på Moto X force skulle være ganske hårdfør.

Lenovo lancerede i sidste uge Moto Z-serien, som virkede til at skulle afløse den populære Motorola Moto X-serie, men nu forsikres det af Motorola (Lenovo), at det ikke er tilfældet.

 – Moto X med metalkrop er spottet

Grunden til, at det virkede til, at Moto Z-serien ville erstatte Moto X-serien var, at Lenovo ikke nævnte Moto X-serien overhovedet. Hvilket altså hurtigt blev til, at de ville droppe Moto X-serien, som ellers har været en populær telefon-serie siden 2013.

– “Moto X eksisterer fortsat. Fornyligt blev Moto X Force faktisk lanceret på flere nye markeder rundt om i verden. Moto X og Moto Z deler nogle af de gode kvaliteter, men i sidste ende giver de forskellige oplevelser og gør vores portefølje bredere for mobilkøberne, der leder efter den perfekte smartphone til at dække deres behov. Tech-interesserede forbrugere, der leder efter smartphones med flere nye oplevelser, vil vælge Moto Z og Moto Mods,” sådan lyder meldingen fra Motorola til Androidpolice.com.

 – Moto X Force – ny hårdfør topmodel til Danmark

Men om det også betyder, at der kommer nye produkter i Moto X-serien er uvist, da udmeldingen fra Motorola ikke melder noget om dette.

Mere til historien

I porteføljen er også de billigere Moto G og Moto E telefoner, så det bliver spændende at se om der kommer nye Moto X-modeller i fremtiden.

Her er Moto Buds+ med lyd fra Bose

Motorola er klar med et nyt headset, hvor Bose har hjulpet med at finjustere lyden.

(mere…)
Bred opbakning til ny telefon-serie

De vigtigste forhandlerkæder i Danmark bakker op om den nye Moto-serie.

(mere…)
Motorola Edge 50 Pro test | Udfordrer men scorer ikke

TEST: Prisen er rimelig, men udførelsen og brugeroplevelsen har udfordringer. Læs min test af Motorola Edge 50 Pro.

(mere…)
Motorola Edge 50-serien – pris og tilgængelighed

PRISERNE: Fra Pro til Ultra. Her er hvad du skal vide om de danske priser på den nye Moto Edge 50-serie.

(mere…)
Her er Motorolas nye prisvenlige edge-serie

OVERBLIK: Motorola er klar med 3 nye telefoner, hvor alle kan være med. Priserne virker ret rimelige og specifikationerne ser fine ud.

(mere…)
Moto Edge 50-serien – dette skal du forvente

Motorola har bekræftet, at de i næste uge vil afsløre den nye Moto Edge 50-serie. Få detaljerne her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram