Nørdprojekt: Her er en iPhone med Android

Der er altid debat om hvilket styresystem der er bedst, men nu kan man få begge dele: Android styresystem på en iPhone. En supernørd har gjort det umulige.

Foto: Tendigi

Foto: Tendigi

Et software firma fra New York har sat gjort det utænkelige, at få en iPhone til at køre Android. Det er dog en sandhed med modifikationer, for de brugte en Nexus 5 som udgangspunkt for at få iPhonen til at vise Android.

For at nå hertil var ingeniøren Nick Lee nødt til at lave en række softwareværktøjer, som kunne “caste” Nexus’ens skærm over på iPhonen. Næste skridt er naturligvis at gøre det permanent, så man altid kan have Android på sin iPhone.

Android mod iOS catfight: To mænd på hospitalet

For at opnå dette skulle Nick Lee specieldesigne et cover, lave en minismartphone helt fra bunden, og konstruere en række værktøjer til iOS, da det hermetisk lukkede styresystem ikke er glad for at dele informationer med hvem som helst. Åbenbart heller ikke en Android telefon.

Foto: Tendigi

Foto: Tendigi

Hvor mange timer det har taget Nick Lee at lave dette er uvist, men selve hardwaredelen har taget “utallige” timer, og selvom Tendigi laver apps og software, har det helt sikkert også taget mange timer at få iOS til at snakke sammen med Android.

Men missionen om at få Android over på iOS er lykkes, og du kan se resultatet i videoen herunder.

Før i tiden var det ellers tendensen, at mange Android brugere skiftede til iOS, men da Apples salgstal er stagneret, kan det være at Tendigi har ramt en nerve, som er oppe i tiden.

Hvis du har en iPhone, kunne du så tænke dig at få Android på den?

En tredjedel nye iPhone-købere har skiftet fra Android

 

Mere til historien

Samme person, fra samme firma, har tidligere drillet Apple tilhængere ved at installere Windows 95 på en Apple Watch. Du læste rigtigt, Windows 95 på Apple Watch.

iOS 17.5 er på vej – her er nyhederne

Apple har udgivet den anden betaudgave af iOS 17.5. Vi har set på de største nyheder i opdateringen.

(mere…)
Googles næste foldbare får måske nyt navn

Google Pixel Fold var den første foldbare fra Google. Nu går rygterne på, at efterfølgeren får et andet navn. Læs mere om det her.

(mere…)
Android 15 er ude i beta – se nyhederne

Google har sendt første betaversion af Android 15 ud til offentligheden. Se hvordan du får den.

(mere…)
Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
Google I/O 2024 datoen – hvad skal du forvente?

Google har netop offentliggjort datoen for dette udviklerkonference. Her er, hvad du skal forvente.

(mere…)
Android 15 vil tillade tracking når mobilen er slukket

Når Android 15 frigives er en af nyhederne, at en enhed kan findes, selvom den er slukket.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram