Apple frigiver opdateret iOS 9.3.2 til iPad Pro

Apple har netop frigivet en opdateret version af iOS 9.3.2 til iPad Pro 9.7 tommer, som erstatter den version der blev trukket tilbage.

iPad Pro 9,7 tommer (Foto: Apple)

iPad Pro 9,7 tommer (Foto: Apple)

Da Apple sendte iOS 9.3.2 opdateringen ud til iOS-enheder var der en fejl på iPad Pro 9.7 tommer, hvilket betød opdateringen blev trukket tilbage. Men Apple er nu klar med en ny opdateret softwareversion til den ramte iOS-enhed.

Den nye iOS 9.3.2 version har build 13F72 og kan downloades OTA (over-the-air) på alle iPad Pro 9.7 enheder, som ikke har installeret den første version af iOS 9.3.2.

 – Apple udsender iOS 9.3.2-opdatering

iOS 9.3.2 opdateringen blev frigivet til offentligheden mandag den 16. maj, men kort efter blev det altså meldt ud, at der var fejl på opdateringen til den 9.7 tommer store iPad Pro, hvilket gav ”error 56”.

Opdaterede man til første version af iOS 9.3.2 og fik fejlen på ens iPad Pro 9.7 tommer, så anbefaldede Apple, at man kontaktede Apple support. Det betød hos nogle berørte brugere, at de fik deres enhed erstattet af Apple.

 – iPad Pro på 9,7 tommer – stadig pro men mindre

Apple har offentliggjort et support dokument, hvor de guider step-by-step, hvis ”error 56”-beskeden dukker op på din iPad Pro 9.7 tommer. Det skriver MacRumors.com.

WEB-TV: Første indtryk af iPad Pro

Mere til historien

Netop nu har Apple iOS 9.3.3 ude i betaversioner hos udviklere og public betatestere.

AI-funktioner udsendes nu til ældre Samsung Galaxy-telefoner

Nu kommer opdateringen til din Samsung-telefon, som du har ventet på.

(mere…)
Den store årlige Apple-event – dette kan du forvente

Datoen for udviklerkonferencen WWDC, som Apple afholder hvert år, er offenliggjort.

(mere…)
Stort søgsmål: Apple skaber monopol

App Store, Apple Watch, og et lukket system. Nu skal Apple forholde sig til et nyt søgsmål. Denne gang er det hjemme i USA.

(mere…)
Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
Galaxy S24 Ultra får et kameraboost i april-opdateringen

Det lader til, at Samsung endnu engang forbedrer kameraet i topmodellen Galaxy S24 Ultra.

(mere…)
Apple annoncerer nye iPads i næste uge

Nye iPad-modeller kan være på vej - måske allerede i næste uge. Sådan lyder de seneste rygter.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram