Denne uges mobilnyheder – uge 21

UGE 21: Endnu en uge er gået i techens verden. Den har blandt andet budt på lanceringen af Huawei P9 Lite, samt flere andre spændende nyheder. Se ugens mest læste nyheder her.

Ugens nyhederI den forgangne uge lancerede Huawei den længe ventede Huawei P9 Lite, som har været ventet siden det blev kendt den var på vej. Du kan læse om den nye prisvenlige telefon fra Huawei i linket herunder.

Huawei P9 Lite er nu officiel – se pris og tilgængelighed

Sommeren står for døren og det gør de mange festivaler og udendørs events rundt i landet også. Det betyder kort og godt også, at de mange mobilmaster skal optimeres og nogle events får besøg af mobile master. Læs mere om, hvordan teleselskaberne gør sommer klar.

Sådan bliver mobilnetværkene klar til festival og events

Forventningerne til den næste iPhone-model, der formentlig får navnet iPhone 7, er høje også fra Apple selv. Skal man tro de nyeste rygter, så har de netop hævet produktionen af den altså endnu ikke officielle telefon.

Andre nyheder i den forgangne uge har været, at Spotify har sat prisen ned på deres familieabonnement, så det nu matcher prisen på Apple Music’s tilsvarende abonnement. Og så har Danske Bank også meldt ud, at de netop nu tester en ny løsning, som hedder MobilePay Invoice, der gør det muligt at sende og betale fakturaer via MobilePay. Løsningen ventes at blive tilgængelig for alle i løbet af juni måned.

Du kan også se vores nyeste web-tv indslag, som viser den måske ultimative beskyttelse til iPhones. Se videoen herunder.

Tak fordi du har læst med den forgangne uge.

Ugens mobilnyheder – uge 21

  1. iPhone 7 design lækket
  2. Lenovo nu klar med smartphone i Danmark – mød K5
  3. 3LikeHome er ikke en gratis forbrugsfest i udlandet
  4. HTC 10 udfordret af stor interesse
  5. Telmore lancerer telefonsvareren som app
  6. Store forventninger til iPhone 7 – Apple hæver produktion
  7. Tag bedre billeder med smartphonen – 10 tips
  8. Huawei P9 Lite er nu officiel – se pris og tilgængelighed
  9. Giv Android N sit navn
  10. OnePlus 3 specifikationer er lækket

Klik på overskriften for at læse artiklen.

Mere til historien

Find også MereMobil.dk på FacebookTwitter og Google+. Du kan også holde dig opdateret ved at abonnere på vores gratis nyhedsbrev.

Denne uges mobilnyheder

UGE 42: Huawei klar med Mate 10-serien, rygterne svirrer om HTC U11 Plus. Vi har testet Google Wifi og Apple TV 4K. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 41: Trejde iOS 11-version er udsendt. Google klar med "Forstyr ikke under kørsel”. Er trådløs opladning smart eller usmart?

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 40: Google er klar med årets Pixel-telefoner. iPhone 8 Plus og Sony Xperia XZ1 har været under lup – læs vores tests. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 39

UGE 39: 3310 og Nokia 8 kommer i nye versioner. Apple har udsendt endnu en ny iOS 11. Læs de nyeste rygter om Google Pixel. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 38

UGE 38: Google har købt ind hos HTC, der lige nu arbejder på nyt flagskib. iPhone 8 og iPhone 8 Plus kan nu købes i Danmark. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 37

Uge 37: Apple klar med iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus. Rygter om Google Pixel event og TDC har købt Plenti. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram