Denne uges mobilnyheder – uge 17 2016

UGE 17: Den seneste uge har budt på tests af HTC 10, LG G5 og iPhone SE, som alle kan læses på MereMobil.dk. Få ugens overblik her.

Ugens nyhederDen forgangne uge har været en uge for ”tests”, da MereMobil.dk har haft både HTC 10, LG G5 og iPhone SE under luppen. Du kan læse alle anmeldelserne på MereMobil.dk. Men ugen har også været mere end anmeldelser.

Det var i den forgangne uge, at Apple fremlagde kvartalsregnskab, men tit når det sker så slår Apple tidligere rekorder. Denne gang blev ingen rekorder slået, da regnskabet er det dårligste i mange år og viste faldende salgstal. Det er dog ikke kun Apple der har det. Smartphonesalget er generelt faldende på det danske marked.

Faldende salg af smartphones i Danmark

Nintendo har officielt meldt ud, at de i 2017 er klar med en ny spilkonsol, som får navnet Nintendo NX.

MereMobil.dk skrev først på ugen, at App Draweren var forsvundet på LG G5, men en opdatering sidst på ugen bragte atter App Draweren tilbage på den nye topmodel på G5. Man kan dog vælge om man vil have den vist eller ikke.

LG fortryder: App Draweren er tilbage på G5

Og de nye EU-takster er netop trådt i kraft i går, lørdag den 30. april 2016, men selvom det de senere år er blevet billigere at bruge mobilen i udlandet, så slukker hver ottende dansker alligevel telefonen når de kommer til udlandet. Det er spændende om de nye EU-takster vil ændre på dette.

Trods prisfald: Hver ottende slukker mobilen i udlandet

Salget af Microsoft Lumia telefonerne styrtdykker, mens rygterne om Surface Phone fortsætter. Så det bliver spændende at se om Microsoft har noget i ærmet i nær fremtid.

Microsoft Surface Phone – så vild bliver den

Tak fordi du har læst med den forgangne uge.

Ugens mobilnyheder – uge 17 2016

  1. TEST: HTC 10 – en succes med enkelte svipsere
  2. TEST: iPhone SE – når genbrug er hipt
  3. Betalingsservice-app giver dig styr på regningerne
  4. Første onsdag i maj hyler Mobilvarsling med
  5. TEST: LG G5
  6. Så forsvandt App Draweren også på LG G5
  7. Apple har fremlagt rekord-dårligt regnskab
  8. Salget af Microsofts Lumia-telefoner styrtdykker
  9. TIP: Sådan finder du dine skjulte Facebook-beskeder
  10. HTC Desire 830 – se de lækkede specs og billeder

Klik på overskriften for at læse artiklen.

Mere til historien

Find også MereMobil.dk på FacebookTwitter og Google+. Du kan også holde dig opdateret ved at abonnere på vores gratis nyhedsbrev.

Denne uges mobilnyheder

UGE 42: Huawei klar med Mate 10-serien, rygterne svirrer om HTC U11 Plus. Vi har testet Google Wifi og Apple TV 4K. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 41: Trejde iOS 11-version er udsendt. Google klar med "Forstyr ikke under kørsel”. Er trådløs opladning smart eller usmart?

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 40: Google er klar med årets Pixel-telefoner. iPhone 8 Plus og Sony Xperia XZ1 har været under lup – læs vores tests. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 39

UGE 39: 3310 og Nokia 8 kommer i nye versioner. Apple har udsendt endnu en ny iOS 11. Læs de nyeste rygter om Google Pixel. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 38

UGE 38: Google har købt ind hos HTC, der lige nu arbejder på nyt flagskib. iPhone 8 og iPhone 8 Plus kan nu købes i Danmark. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 37

Uge 37: Apple klar med iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus. Rygter om Google Pixel event og TDC har købt Plenti. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram