Samsung Galaxy S7 Edge på vej i nye farvevarianter

Kunne du tænke dig, at få fingre i en Samsung Galaxy S7 Edge i Pink Gold eller Silver, så har du nu muligheden. De nye farver kommer eksklusivt først – ser her hvor.

Samsung Galaxy S7 Edge i Pink Gold (Foto: Samsung)

Samsung Galaxy S7 Edge i Pink Gold (Foto: Samsung)

Samsung har netop sendt topmodellen Galaxy S7 Edge ud i de danske butikker i nye farvevarianter, der i første omgang er eksklusive hos to operatører. Det drejer sig om farverne Pink Gold og Silver.

Ønsker du dig Galaxy S7 Edge i Pink Gold, og vil have den som en af de første, så har Telia fået en eksklusiv aftale med Samsung om, at de kan sælge den i Pink Gold, som de eneste, frem til mandag den 6. juni 2016.

 – Samsung klar med Galaxy S7’erne i Pink Gold

– ”Der er ingen tvivl om, at Samsung med S7 Edge bygger videre på den succesfulde kombination af kraftfulde specifikationer i et elegant, stilbevidst ydre. Designet får endnu et løft med den nye Pink Gold-farve, som minder meget om rosa guld i sit udtryk. Den vil helt klart appellere til kvinderne, men det vil være en fejl at udelukke mændene som købere. Farvekombinationen taler nemlig bestemt også til det mandlige publikum, som søger et unikt udtryk blandt de mange sorte, hvide og grå telefoner på markedet. Vi er glade for at kunne tilbyde den nye farve eksklusivt i Telia,” sådan lyder det fra Jesper Lylloff, som er produktansvarlig i Telia Danmark.

Samsung Galaxy S7 Edge i Silver (Foto: Samsung)

Samsung Galaxy S7 Edge i Silver (Foto: Samsung)

Er du mere til den nye farve Silver, så er det teleselskabet 3, at du kan finde den i eksklusivt til og med den 3. juni 2016.

 – TEST: Samsung Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge

– ”Samsung Galaxy S7 edge har været en kæmpe succes, som virkelig har ramt plet hos vores kunder, der sætter pris på en god blanding af high-end specifikationer og innovativt design. Derfor er vi naturligvis rigtig glade for at få denne mulighed for at være de første til at sælge telefonen i den nye farve. Sølv-udgaven er ret unik i sit udtryk og faktisk endnu flottere i virkeligheden end på billederne. Jeg vil derfor helt klart anbefale, at man slår et smut forbi en af vores butikker og oplever den med egne øjne,” siger David Elsass, der er direktør for Consumer Market hos 3.

 – WEB-TV: Samsung Galaxy S7’erne er gode – men S6 er et bedre køb

Du kan se de nye farver ved at besøge en af de respektive telebutikker.

Mere til historien

Det er ikke første gang, at Samsung udsender nye farvevarianter af deres enheder løbende efter lanceringen. Det gjorde de eksempelvis også med Galaxy Note 3.

WEB-TV: Samsung Galaxy Note 3 Rose Gold Edition

Samsung flytter kogepladen et nyt sted hen

Samsung har præsenteret en AI-styret kogeplade med fleksibel induktion.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 FE måske på vej til sommer

Galaxy S24 FE kan være på vej allerede til sommer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram