OnePlus 3 er lækket – se den her

KORT NYT: OnePlus 3 har først forventet lanceringsdato til sommer, men allerede nu er der lækket billeder af den nye enhed.

oneplus-3-1

OnePlus 2 blev kaldt “en konge i mellemklassen“, og derfor er en mulig afløser naturligvis interessant. Kan den nye følge i regentens fodspor og hvordan ser en potentiel konge in spe ud?

OnePlus telefonerne er kendetegnet ved gode specifikationer, lav pris og så skal man kæmpe for at kunne købe telefonen, da den primært bliver solgt via invitationer.

Den første OnePlus One blev lanceret i april 2014 og i juli 2015 kom OnePlus 2. Med det mønster bør 3’eren komme omkring september, men det kan være OnePlus vil lancere OnePlus 3 før.

De lækkede billede viser UBS-C stik i bunden, altså USB 3.1 som kan vendes, som vi kender det fra Apples Lightning stik.

 

Specifikationerne forventes at være en Snapdragon 820, 4 GB RAM og 32 GB hukommelse. OnePlus 3 rygtes også at komme med en vildere version med 6 GB ram og 64 GB hukommelse. Som altid forventes prisen at være skarp, men om vi kommer under 3000 kroner for en OnePlus 3 er endnu uvist.

Derudover får telefonen en ny bagside af metal, hvor den gamle havde sandblæst plast, men med mulighed for udskiftning af bagcoveret.

På forsiden ser det ud til at af fingerskanneren igen kommer til at side på startknappen, men alt dette er kun rygter og gisninger baseret på lækkede billeder.

Mere til historien

Det kan jo være OnePlus vil drille pressen lidt, men hvad synes I om disse billeder og informationer?

Rygter om ny tablet fra OnePlus – OnePlus Pad 2?

KORT NYT: Der svirrer lige nu rygter om, at OnePlus er på vej med en ny generation af deres tablet. Læs de seneste rygter om OnePlus Pad 2 her.

(mere…)
Google Pixel 8a er lækket i flere farver

Den kommende Google Pixel 8a er blevet lækket, hvor den afsløres i fire forskellige farver. Se billedet her.

(mere…)
OnePlus klar med Eraser AI på udvalgte modeller

OnePlus er klar med AI-funktionen Eraser AI på udvalgte modeller og teaser for flere AI funktioner kommer i år.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 FE måske på vej til sommer

Galaxy S24 FE kan være på vej allerede til sommer.

(mere…)
Apple måske på vej med AirPods Lite?

Rygterne svirrer om, at Apple senere i år vil lancere en billigversion af AirPods, der måske vil hedde AirPods Lite.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram