Lenovo nu klar med smartphone i Danmark – mød K5

Lenovo er til stede på det danske marked med de tidligere Motorola-telefoner i Moto-serien, men nu også med Lenovo K5. Se pris og tilgængelighed her.

Lenovo K5 (Foto: Lenovo)

Lenovo K5 (Foto: Lenovo)

Denne uge byder på lanceringen af Lenovo K5 på det danske marked. Lenovo K5 kommer med en skærm på 5 tommer med en opløsning på 1080 x 1920 pixels og 441ppi, 1.4 quad-core Qualcomm Snapdragon 415 processor, kamera på 13 megapixels med autofokus, 5 megapixels frontkamera, dual-SIM, 32 GB microSD-kort og et batteri på 2.750 mAh, der kan udskiftes. Telefonen kommer desuden med Android 5.1 Lollipop.

Lenovo er en de større smartphone-producenter på verdensplan og har længe været i Top 5, hvilket de dog i 2016 ikke længere er, da OPPO og Vivo har indtaget 4. og 5. pladserne efter Samsung, Apple og Huawei. Men trods deres popularitet i andre dele af verden, så har de endnu ikke været tilstede på det danske marked.

I 2014 var meldingen til MereMobil.dk, at de endnu ikke vidste hvornår det ville være muligt, at lancerer smartphones i Danmark eller andre lande i Vest Europa. Og det er det altså nu blevet. Lenovo K5 er den første smartphone under brandet Lenovo. Men efter købet af Motorola er de også tilstede på markedet med Moto-serien.

Lenovo dropper ikke Moto G og Moto E

– ”I forbindelse med lanceringen af Lenovo K5 i Norden vil vi nu gå på markedet med to forskellige varemærker. Med smartphone-mærkerne Lenovo og Moto kan vi tilbyde et stort udvalg af produkter til forskellige kundesegmenter,” siger Joakim Liljedahl, der er Head of Marketing for Lenovo Mobile Business Group i Nordeuropa.

Lenovo K5 kommer eksklusivt i handlen hos Elgiganten og kan allerede nu findes i butikkerne og på deres webshop.

 – Lenovo: Nye Motorola-telefoner afsløres i juni

– ”Lenovo er på kort tid blevet et af vores bedst sælgende varemærker i Elgiganten. Kunderne er glade for at få så stor værdi til en konkurrencedygtig pris. Derfor føltes det ret naturligt for os at være med fra starten, da Lenovo meddelte, at de nu kan tilbyde smartphones efter samme vindende opskrift,” siger Torfinn Schau Halvorsrud, der er Sales Director Telecom Nordic Retail

Lenovo K5 har en vejledende udsalgspris på 1.595 kroner uden abonnement, men kan faktisk i skrivende stund fås til 1.495 kroner uden abonnement på Elgigantens hjemmeside.

Mere til historien

I januar 2014 solgte Google Motorola til Lenovo for 2,9 milliarder dollars.

Læs også:

Hvem er verdens største smartphone-producent?

Lenovo har lukket ”Legion gaming”

Lenovo vil ikke længere producere gaming-telefoner.

(mere…)
Tjek Lenovos 2023-nyheder

OVERBLIK: Lenovo fremviste på CES spændende nyheder, der bød på en digital notesbog, en bærbar med to OLED-skærme og naturligvis gaming-maskiner.

(mere…)
Lenovo klar med nye smartglasses

IFA-messen har budt på præsentationen af smartglasses fra Lenovo, som er lidt en "ekstra skærm".

(mere…)
Lenovo på vej med ny gamertelefon

Lenovo har meldt ud, at de den 28. februar fremviser deres nye Legion gamertelefon. Læs med her og se hvad du kan forvente.

(mere…)
Lenovo Legion Duel 2 test | en “bulky” oplevelse

TEST: Lenovo leverer en ekstrem mobil på papiret og den er da også ekstrem - men også en tand klodset. Læs min Legion Duel 2 test her.

(mere…)
Lenovo Legion Duel 2 – ny spændende gamermobil

Den nye gamertelefon fra Lenovo er annonceret. Vi har samlet detaljerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram