Twitter får snart mere end 140 tegn

Det bliver snart muligt, at kommunikerer med flere tegn på Twitter når de i løbet af de kommende måneder udsender en opdatering.

Twitter

Twitter

Der har længe været rygter om, at Twitter ville gøre det muligt for brugerne at udtrykke sig i mere end de 140 tegn, som det er muligt på nuværende tidspunkt.

Men nu skulle det altså være muligt om få måneder, at kunne udtrykke sig i mere end de 140 tegn lange tweets. Det skriver Business.dk.

 – Apple yder support på Twitter

Twitter vil forbedre deres tjeneste ved blandt andet @navnet i et svar til en anden bruger og vedhæftede links og filer ikke længere “vil opbruge værdifulde karakterer”. Sådan beskriver Twitter det i en pressemeddelelse.

En bruger kan besvare et tweet ved at bruge @-tegnet, så en bestemt person tagges. Dette vil ikke længere tælle med i de 140 tegn. Derudover vil billeder, gifs, videoer og afstemninger heller ikke længere tælle med som tegn. Dermed bliver der altså mere plads til reelle samtaler.

Tidligere har der været rygter om, at Twitter ville udvide fra 140 tegn og op til hele 10.000 tegn, det er dog umiddelbart ikke det der er tilfældet med den kommende opdatering.

 – Twitter udvider måske fra 140 til 10.000 tegn

Den nye opdatering skulle blive tilgængelig i løbet af de kommende måneder.

Mere til historien

I 2014 kom det frem, at der faktisk var rigtig mange Twitter-brugere, som aldrig havde lavet et tweet.

Apple og Disney stopper reklamer på X efter nye vanvidsudtalelser

Elon Musk har påstået kontroversielle ting om jøder. Det har fået flere prominente annoncører til at stoppe annonceringen.

(mere…)
Du skal snart betale for X (Twitter)

Elon Musk vil forsøge at gøre X (tidligere Twitter) til et sted for abonnenter. Brugerne skal betale for at bruge platformen.

(mere…)
Public service-medie lukker ned for Twitter … eller X

Efter Elon Musk har skåret drastisk i moderationen på Twitter/X er platformen blevet "giftig".

(mere…)
Gak Gak-udvikling på Twitter fortsætter

Twitter er nu X. Elon Musk fortsætter sit gakkede togt mod sin investering på 44 mia. dollars.

(mere…)
Rygter tæt på virkelighed: Meta giver Twitter konkurrence

Torsdag bliver Twitter udfordret af en de helt store spillere. Hvis altså rygterne om en ny mikroblogging-app er sande …

(mere…)
Arbejder Zuckerberg på Twitter-konkurrent?

Skal man tro de seneste rygter, så arbejder Mark Zuckerberg og Co. på en konkurrent til Twitter. Den nye platform skulle se dagens lys til sommer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram