Denne uges mobilnyheder – uge 14 2016

UGE 14: Den seneste uge har for alvor været i Huawei’s tegn, som langt om længe afslørede deres nye topmodel Huawei P9. Se ugens mest læste nyheder her.

Ugens nyhederHuawei var engang en ukendt spiller, hvor nyhederne fra dem dårligt blev læst. Men tiderne er nu blevet noget andet, og den seneste lancering fra Huawei kan også ses på ugens mest læste nyheder, hvor de er repræsenteret i 4 ud af 10 historier.

Der har desuden været mange skriverier om, at P9 kommer med optisk billedstabilisator i kameraet eller ikke, men Huawei Danmark oplyser til MereMobil.dk, at Huawei P9 ikke kommer med optisk billedstabilisator. Du kan dog se, i en sammenligning med Samsung Galaxy S6 Edge+ i linket herunder, om det betyder noget.

WEB-TV: Ingen optisk stabilisator i Huawei P9 og P9 Plus

Ugen har også budt på et par tips. Blandt andet hvordan du kan tjekke om en Facebook-side er fusk.

Det var også i den forgangne uge, at Apple satte deres nye iPhone-model, iPhone SE, til salg på det danske marked. Og telefonen får ros af flere udenlandske anmeldere og de danske teleselskaber er også enige om, at Apple umiddelbart rammer et hul i markedet med iPhone SE.

Teleselskaber: iPhone SE rammer plet

Vi har også bragt oversigten over de nye telefoner, der lander på hylderne hos teleselskaber og mobilforhandlere i april måned.

Tak fordi du har læst med i løbet af den forgangne uge.

Ugens mobilnyheder – uge 14 2016

  1. Huawei P9 – den nye outsider
  2. Huawei P9 og P9 Plus – priser og salgsstart i Danmark
  3. TIP: Sådan frigøres hurtigt plads på din gamle iPhone
  4. Teleselskaber: iPhone SE rammer plet
  5. TIP: Sådan tjekker du om en Facebook side er fusk
  6. WEB-TV: Huawei P9 og P9 Plus – første kig
  7. Huawei P9 Plus – mere skærm
  8. iPhone SE roses i udenlandske anmeldelser
  9. Så billig er iPhone SE at producere
  10. Her er de nye mobiler i april

Klik på overskriften for at læse artiklen.

Mere til historien

Find også MereMobil.dk på FacebookTwitter og Google+. Du kan også holde dig opdateret ved at abonnere på vores gratis nyhedsbrev.

Denne uges mobilnyheder

UGE 42: Huawei klar med Mate 10-serien, rygterne svirrer om HTC U11 Plus. Vi har testet Google Wifi og Apple TV 4K. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 41: Trejde iOS 11-version er udsendt. Google klar med "Forstyr ikke under kørsel”. Er trådløs opladning smart eller usmart?

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 40: Google er klar med årets Pixel-telefoner. iPhone 8 Plus og Sony Xperia XZ1 har været under lup – læs vores tests. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 39

UGE 39: 3310 og Nokia 8 kommer i nye versioner. Apple har udsendt endnu en ny iOS 11. Læs de nyeste rygter om Google Pixel. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 38

UGE 38: Google har købt ind hos HTC, der lige nu arbejder på nyt flagskib. iPhone 8 og iPhone 8 Plus kan nu købes i Danmark. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 37

Uge 37: Apple klar med iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus. Rygter om Google Pixel event og TDC har købt Plenti. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram