Telia klar med Roam Like Home Europa i 12 nye lande

Telia tilføjer i dag 12 nye lande til deres tjeneste Roam Like Home Europa, dermed er der i alt 37 lande, hvor de lader kunder benytte mobilen som hjemme helt uden roamingafgifter.

udland ferie roaming udlandstelefoni BDer er mange danske turister, som lige umiddelbart efter ankomsten til et hotel undersøger hvad WiFi-koden er til deres netværk. En ny undersøgelser, som YouGov har foretaget for Telia viser i hvert fald, at hele 67 procent af danskerne benytter sig af gratis WiFi på hoteller og caféer i udlandet.

Det er er nu mindre nødvendigt i 12 nye lande, hvis man er Telia-kunde og har servicen Roam Like Home Europa.

 – Danskerne frygter roaming-taksterne

– ”Vi ønsker at nedbryde de geografiske grænser for, hvordan vi bruger vores mobiltelefon og tablet. Vores nyeste undersøgelse viser, at 64 % af danskerne ofte eller altid helt slår data-roaming fra, når de rejser i Europa og dermed afskærer sig fra at kunne finde vej til den anbefalede restaurant via mobilen, slå lokale seværdigheder op på nettet eller fx dele billederne på Facebook. I hvert fald kræver det først, at de finder et lokalt sted med WiFi, og det er der ikke meget frihed over,” siger Christoph Nørgaard, privatkundedirektør i Telia.

De lande, som er i Roam Like Home Europa, er udvalgt ud fra danskernes rejsemønstre.

– ”Selvom lande som f.eks. USA, Tyrkiet og Thailand er attraktive rejsemål, så kan vi se på vores egne tal i netværket og tal fra Danmarks Statistik, at langt de fleste danskere ikke rejser så langt væk. Derfor har vi koncentreret os om at inkludere europæiske lande, så vi følger danskernes rejsemønstre og gør vores tilbud så relevant som muligt. Med tilføjelsen af de 12 nye lande kan kunderne nu udnytte mobilen i 37 lande og nyde ferien i f.eks. Prag, Budapest eller et af Kroatiens mange populære feriemål uden at skulle bekymre sig om ekstra regninger,” siger Christoph Nørgaard.

 – EU-roaming afskaffes i sommeren 2017

De nye lande i Roam Like Home Europa-aftalen er markeret med fed, i listen herunder der viser samtlige 37 lande.

Sverige, Tyskland, Norge, Spanien, Frankrig, Italien, England, Skotland, Wales, Nordirland, Østrig, Grækenland, Holland, Polen, Schweiz, Portugal, Litauen, Tjekkiet, Belgien, Kroatien, Finland, Ungarn, Bulgarien, Island, Færøerne, Letland, Rumænien, Irland, Malta, Cypern, Estland, Slovenien, Slovakiet, Luxembourg, Liechtenstein, Monaco, San Marino

Det er muligt, at tilvælge Roam Like Home Europa til et Telia-abonnement, det kan du læse mere om her. Alle Telia’s mobilabonnementer har i øvrigt inkluderet forbrug i Sverige, Norge, Finland, Estland, Letland og Litauen.

Mere til historien

Teleselskabet 3 har en lignende service med deres 3 Like Home, der dog modsat Telia’s også inkluderer lande uden for Europa, senest er USA blevet tilføjet i slutningen af 2015.

Grønt lys: Norlys opsluger Telia

Onsdag kom den længe ventede meddelelse om, at Norlys’ opkøb af Telias danske forretning er godkendt.

(mere…)
Nordisk Film+ er nu en del af CBB Mix

Streamingtjenesten Nordisk Film+ er blevet tilføjet til CBB Mix.

(mere…)
Teleselskaber lægger op til megafusion

De danske teleselskaber står foran store investeringer i forsyningssikkerhed og kritisk infrastruktur, mener topchef.

(mere…)
Telia klar med brugte telefoner i butikkerne

Det er nu muligt at købe brugte telefoner i Telia-butikker. Det er en del af konceptet ”Pre-loved”.

(mere…)
Norlys’ repræsentantskab godkender Telia-køb
(mere…)
Telia skifter navn

Inden så længe vil varemærket Telia ikke længere være på det danske mobilmarked.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram