Nintendo NX-konsol klar til salg i marts 2017

Der har været en masse rygter om, at Nintendo var på vej med en ny konsol. Nu har Nintendo selv bekræftet Nintendo NX-konsollen eksisterer og afsløret lanceringstidspunktet.

Nintendo logo

Nintendo logo

Der har været mange rygter og mystik omkring et kommende produkt fra Nintendo. Og nu har Nintendo langt om længe meldt noget officielt ud og forventningerne er tårnhøje, selvom de nærmere detaljer omkring produktet er uklare. Det har endda været rygtet, at konsollen ville komme på markedet i år.

Nintendo har, som flere andre virksomheder, netop offentliggjort kvartalsregnskab og her oplyser de om deres fremtidsudsigter med nedenstående melding.

 – Børn vælger mobile enheder frem for PC og konsoller

Nintendo-spil i bybilledet. Alle disse mennesker sidder i Tokyo og spiller (Foto: MereMobil.dk)

Nintendo-spil i bybilledet. Alle disse mennesker sidder i Tokyo og spiller (Foto: MereMobil.dk)

– “Nintendo er lige nu ved at udvikle en spilplatform under dæknavnet ‘NX’ med et helt nyt koncept til vores dedikerede forretning inden for videospilsplatforme. NX lanceres globalt i marts 2017.”

Foruden meldingen så skriver Nintendo of Europe også på deres Twitter-profil, at de lancerer både Wii U og NX i 2017. Det skriver Afterdawn.com.

 – Game Over for Xbox 360 – produktionen indstilles

De nærmere detaljer omkring produktet er altså endnu ukendte, men det skulle blive en konsol, der både vil bestå af bærbare og stationære komponenter og blive en af de førende konsoller på markedet. Det skriver The Wall Street Journal.

På det danske marked er det PlayStation, som er den mest solgte konsol, men det bliver spændende at se hvad Nintendo kommer med.

Mere til historien

Da MereMobil.dk fornylig var i Tokyo så vi i bybilledet, at det var yderst populært at mødes og sidde en masse mennesker sammen og spille på deres bærbare Nintendo’er – og vi snakker ikke kun lige 5-10 mennesker der mødtes, men mange. Se billedet i artiklen.

Officielt slut for Nintendo Wii U og Nintendo 3DS

KORT NYT: Netværkstjenesterne til Nintendo Wii U og Nintendo 3DS er lukket ned og har gjort onlinespil umuligt.

(mere…)
Hvilken Nintendo Switch skal du vælge?

GUIDE: Skal du købe en Nintendo Switch? Hvilken skal du model vælge? Her finder du svaret.

(mere…)
Nintendo Switch 2 udskydes

Først forlød det, at Nintendo ville lancere en ny generation af den populære Switch-konsol i år, men måske er den udskudt

(mere…)
Nintendo Switch sælger fortsat godt

Det er verdens tredje mest solgte konsol, men salgstallene stiger fortsat. Måske den vil gå helt til tops inden længe?

(mere…)
Nintendo Switch 2 ventes lanceret i 2024

Rygterne har længe svirret om den kommende Nintendo Switch 2, der ventes lanceret senere på året. Læs de seneste rygter her.

(mere…)
Nintendo brager igennem med Zelda på Switch

Salget af Nintendo Switch går forrygende - godt hjulpet godt på vej af Zelda i Switch-versionen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram