Design din egen chokolade med mobilen

APP TIP: En dansk app smelter ny teknologi og gammeldags håndværk sammen. Du kan designe din egen chokolade fra telefonen.

Choko Choko Yeah (Foto: Choko Choko Yeah)

Choko Choko Yeah (Foto: Choko Choko Yeah)

Den danske chokolade virksomhed Choko Choko Yeah giver danskerne mulighed for, at designe deres egen chokolader ved hjælp af en smartphone-applikation, som blev tilgængelig i november 2015.

Kort og godt betyder det, at du kan få dine egne motiver på chokoladen. Du kan eksempelvis vælge dine yndlingsbilleder eller billeder til en særlig lejlighed.

Chokoladerne består af en mørk chokolade bund med 70 % kakao og en top af hvid chokolade. Chokoladen er økologisk fairtrade chokolade og håndlaves i Danmark.

 – APP-TIP: Sådan samler du kundekortene i smartphonen

Du kan i applikationen vælge om det skal være løse chokolader (30 stk) eller æsker med 4, 9 eller 25 chokolader. Derefter vælger du de motiver, som du ønsker på dine chokolader, og når du har valgt æske, så vælger du også selv farven på det gavebånd, som skal på æsken.

Choko Choko Yeah til Android?

De mange Android-brugere er formentlig nysgerrige på hvornår applikationen kommer til deres platform. Og planen har faktisk været, at den ville blive lanceret i år. Men det er nu blevet mere i det uvisse – i hvert fald er det ikke Choko Choko Yeah’s første prioritet lige nu.

 – Danske kvinder vil have flere kærlige mobilbeskeder

– ”Planen var Android-versionen ville komme i år, men lige nu er vi ikke sikre på det bliver vores første prioritet nu, da der kommet mere pres på os til at lave en engelsk version så vi kan lancere i resten af EU. Så lige pt ved jeg ikke hvornår den kommer,” lyder det fra Choko Choko Yeahs grundlægger Pennie Sølbeck til MereMobil.dk.

Chokolade-succes via mobilen

Det primære fokus hos Choko Choko Yeah har været B2B-markedet og applikationen var egentlig tiltænkt som en måde, hvor private ordrer kunne blive automatiseret.

Men applikationen har været så nem og sjov at bruge, så Choko Choko Yeah har faktisk fået så meget gang i salget til de private, at det er blevet en synlig del af omsætningen. Og den vokser uge for uge.

Og efter små seks måneder ”i luften” er det mest populære generelt at de private bestiller pakkerne med 4 eller 9 styk chokolade. Men det er tydeligt, at op mod jul, konfirmationerne og sommeren med bryllupper, at der bestilles større antal og eksempelvis sæt af 30 med samme motiv.

 – Lav Valentines-hilsner med fed fotoapp

Du kan downloade Choko Choko Yeah applikationen gratis i Apples App Store.

Du kan læse mere om Choko Choko Yeah på deres hjemmeside.

Mere til historien

Småfolk-chokolader fra Choko Choko Yeah (Foto: MereMobil.dk)

Småfolk-chokolader fra Choko Choko Yeah (Foto: MereMobil.dk)

Virksomheder benytter også Choko Choko Yeah til at få lavet chokolade med deres logoer eller andre statements på, som eksempelvis børnetøjsfirmaet Småfolk, der til åbningen af deres femte butik i Odense fik lavet chokolade til de ventende kunder.

Temu-appen er populær – men køb ikke dette

Forbrugerrådet Tænk er klar med en advarsel mod varer, som du skal gå udenom på den populære shopping-app Temu.

(mere…)
Denne app oplader kun elbilen når strømmen er billigst

Din elbil ’tankes’ kun når der er billig strøm. Angiveligt kan op til 30 procent af udgiften til strøm spares.

(mere…)
Fartkontrol-apps overvåger dig konstant

Saphe og Drive One kan tracke din adfærd døgnet rundt. Det samme gør Rejsekort-appen. Det kan være et problem, siger Datatilsynet.

(mere…)
Hold øje med strømpriserne – og spar penge

Selvom strømpriserne netop nu ikke er skyhøje, så er der stadig penge at spare ved at holde øje med priserne.

(mere…)
Svenskere stikker ulovligt parkerede biler med ny app

Svensk firma er klar til, at rulle stikker-app ud til store dele af Sverige.

(mere…)
Denne app giver et estimat på om du får penge tilbage i skat

Nu kan kan du få et pålideligt estimat på, hvad der i vente, når der gives adgang til årsopgørelsen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram