Applikation hjælper dig med at skifte til sommerdæk på bilen

Du kan nu slippe for ventetider og transporttid frem og tilbage fra mekanikeren, når der skal skiftes dæk på bilen. Ny applikation hjælper dig.

Screenshots fra applkikationen Rubberduck

Screenshots fra applkikationen Rubberduck

Urene er stillet til sommertid og inden længe er det også tiden, at skifte vinterdækkene ud med sommerdæk på bilen. Og Rubberduck er klar med en ny applikation, der giver dig muligheden for at bestille et hjulskifte på din hjemmeadresse.

Får du ikke skiftet dine dæk, så de passer til årstiden, så kan det faktisk udgøre en stor sikkerhedsrisiko. Det anslås at omkring 500.000 bilister kører på nedslidte dæk også, hvilket også kan være farligt. Det anbefales at man har mindst 3 mm mønsterdybde.

 – Volvo klar med Spotify i bilen uden mobilen

– “Der er en sikkerhedsrisiko i at køre på vinterdæk om sommeren, da de har en længere bremselængde på våd eller tør vej. Samtidig er der et økonomisk aspekt i det, da vinterdæk kører kortere på literen og bliver hurtigere slidte,” siger Jesper Hemmingsen, der er dokumentationskonsulent hos Rådet for Sikker Trafik.

Men Rubberducks applikation gør, at det er hurtigt og nemt at bestille en mekaniker til lige præcis der, hvor det passer dig eksempelvis din hjemmeadresse eller arbejdsplads. Tjenesten tilbyder så afhentning, montering og opbevaring af dine sommer- og vinterdæk. De forskellige informationer og service-historik om din bil gemmes elektronisk i applikationen, så du skal ikke engang bekymrer dig om de tekniske detaljer.

Til start er Rubberduck applikationen udelukkende med fokus på hjulskift, men det er ønsket, at tjenesten på sigt skal varetage en lang række services inden for bilpleje og –reparation. Til at starte med starter tjenesten op i Københavnsområdet.

Tjenesten vil være tilgængelig syv dage om ugen, og priserne vil være som følgende: Hjulskift: 499 kroner, opbevaring af hjul 399 koner og afhentning af hjul 99 kroner.

 – Ford: Bilfirmaerne skal være mobile

– ”Vi ønsker at være danskernes foretrukne mekaniker i lommeformat, der let og enkelt håndterer vedligeholdelsen af deres bil, så de kan bruge tiden på at køre i den frem for at vedligeholde den”, siger Anders Pajor, der sammen med Morten Meisner-Jensen står bag Rubberduck.

Du kan downloade applikationen gratis i Apples App Store. En Android version skulle være på vej snarest, dog er en endelig lancering uvis.

Mere til historien

Morten Meisner-Jensen, som sammen med Anders Pajor står bag Rubberduck, er også medstifter af Mofibo.

Temu-appen er populær – men køb ikke dette

Forbrugerrådet Tænk er klar med en advarsel mod varer, som du skal gå udenom på den populære shopping-app Temu.

(mere…)
Denne app oplader kun elbilen når strømmen er billigst

Din elbil ’tankes’ kun når der er billig strøm. Angiveligt kan op til 30 procent af udgiften til strøm spares.

(mere…)
Fartkontrol-apps overvåger dig konstant

Saphe og Drive One kan tracke din adfærd døgnet rundt. Det samme gør Rejsekort-appen. Det kan være et problem, siger Datatilsynet.

(mere…)
Hold øje med strømpriserne – og spar penge

Selvom strømpriserne netop nu ikke er skyhøje, så er der stadig penge at spare ved at holde øje med priserne.

(mere…)
Svenskere stikker ulovligt parkerede biler med ny app

Svensk firma er klar til, at rulle stikker-app ud til store dele af Sverige.

(mere…)
Denne app giver et estimat på om du får penge tilbage i skat

Nu kan kan du få et pålideligt estimat på, hvad der i vente, når der gives adgang til årsopgørelsen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram