Denne uges mobilnyheder – uge 12 2016

UGE 12: Den forgangne uge har stået i Apples nyhedernes tegn med lanceringen af ny iPhone SE og iPad Pro, men andre nyheder har også fundet vej. Se den seneste uges overblik her.

Ugens nyhederApple afholdte event mandag den 21. marts, hvor de afslørede iPhone SE og iPad Pro med 9,7 tommer skærm. Men det var ikke alt de havde af nyheder den dag. Apple kunne nemlig også fortælle, at deres smartwatch Apple Watch var faldet betragteligt i pris og at de havde frigivet ny software til iOS, OS X, tvOS og WatchOS.

iPad Pro på 9,7 tommer – stadig pro men mindre

Men foruden Apples præsentation af iPhone SE, så har den forgangne uge også budt på andre nyheder. Teleselskabet 3 har eksempelvis åbnet op for WiFi-opkald, men til at starte med kræver det bestemte abonnementer og en iPhone (iPhone 5C eller nyere iPhone model). Senere følger også Android-modeller og flere abonnementer.

Det er også kommet frem, hvornår HTC vil afsløre deres kommende topmodel, der ventes at lyde navnet HTC 10. De har nemlig udsendt en teaser for det sker tirsdag den 12. april.

HTC 10 afsløres den 12. april

Og så har der floreret nogle Samsung rygter den forgangne uge. Ikke alene er der rygter om en Galaxy S7 Mini, men i den seneste uge har rygterne også floreret om en Galaxy S7 Active og at Note 6 vil blive afsløret i løbet af sommeren. Samsung har endnu ikke kommenteret på rygterne.

Samsung Galaxy Note 6 på vej til sommer

Den danske mobilproducent ID2Me sat prisen ned på smartphonen ID1 samtidig med, at de lancerer ID1 på det tyske marked. Har du en ID1-telefon, så er der også netop udsendt en opdatering til denne.

 – ID2ME udsender opdatering til ID1

Husk du altid kan finde tips på MereMobil.dk under fanen Tips. Et af de nyeste tips er blandt andet, hvordan du spiller basketball i Facebook Messenger.

Ugens mobilnyheder – uge 12 2016

  1. Apple iPhone SE – danske priser og tilgængelighed
  2. iPhone SE – her er Apples lille ny
  3. iPhone SE kommer til Danmark den 5. april
  4. iOS 9.3 er frigivet – download den nu
  5. WEB-TV: Samsung Galaxy S7’erne er gode – men S6 er et bedre køb
  6. 3 har åbnet for Wi-Fi opkald
  7. Prisen på ID1 er styrtdykket
  8. LG G5 – dansk salgsstart og pris offentliggjort
  9. Apple Watch er faldet i pris – se de nye priser her
  10. Farvel til iPhone 5S – goddag til iPhone SE

Klik på overskriften for at læse artiklen.

Mere til historien

Find også MereMobil.dk på FacebookTwitter og Google+. Du kan også holde dig opdateret ved at abonnere på vores gratis nyhedsbrev.

Denne uges mobilnyheder

UGE 42: Huawei klar med Mate 10-serien, rygterne svirrer om HTC U11 Plus. Vi har testet Google Wifi og Apple TV 4K. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 41: Trejde iOS 11-version er udsendt. Google klar med "Forstyr ikke under kørsel”. Er trådløs opladning smart eller usmart?

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 40: Google er klar med årets Pixel-telefoner. iPhone 8 Plus og Sony Xperia XZ1 har været under lup – læs vores tests. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 39

UGE 39: 3310 og Nokia 8 kommer i nye versioner. Apple har udsendt endnu en ny iOS 11. Læs de nyeste rygter om Google Pixel. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 38

UGE 38: Google har købt ind hos HTC, der lige nu arbejder på nyt flagskib. iPhone 8 og iPhone 8 Plus kan nu købes i Danmark. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 37

Uge 37: Apple klar med iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus. Rygter om Google Pixel event og TDC har købt Plenti. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram