Alt er (ikke) inkluderet hos Plenti

Plenti tilbyder en ”all inclusive”-løsning, men ikke alt er inkluderet viser det sig, når betingelserne nærlæses.

Peter Mægbæk i Plenti (Foto: Plenti)

Peter Mægbæk i Plenti mener ikke der skal tilbydes router-funktionalitet i selskabets produkt. (Foto: Plenti)

Plenti slår sig op på budskabet ”ét abonnement – alt inkluderet”, men desværre viser telebranchen sig igen fra den “kreative side”, når det kommer til budskaberne i markedsføringen.

Plenti klar med et rent mobilabonnement

Læses det med småt i aftalen som kunderne indgår med Plenti afsløres en anden virkelighed, end det hovedbudskabet fremfører. Det er nemlig IKKE alt, der er inkluderet hos Plenti.

Det vigtigste for mange er sandsynligvis det frie dataforbrug, som kun er frit, så længe du bruger data på telefonen. Deler du dataforbindelsen fra smartphonen, og logger på med en computer, tablet eller anden telefon, er der en begrænsning på 5 GB 50 GB om måneden.

– ”Vi er et mobilselskab og sælger fri data til mobilen. Hvis kunderne har brug for en hub/router-funktionalitet skal de finde et andet produkt i markedet. Vi kan i sagens natur ikke understøtte facilitering af serverparks og lign. professionel adfærd med et BtC produkt til denne pris. Vores produkt understøtter således fuldt ud ganske almindelig mobiladfærd med afgang til en masse indhold data på mobilen,” forklarer direktør i Plenti, Peter Mægbæk, til MereMobil.dk.

Plenti: Vi er ikke discount

Mere med småt

Plenti website marts 2016 (Foto: MereMobil.dk)

Plenti website marts 2016 (Foto: MereMobil.dk)

Heller ikke videosamtaler er inkluderet i abonnementet. Har du eksempelvis en Android telefon, og trykker på videoopkaldsikonet i dialeren takseres 2,75 kroner i minuttet.

Blandt de mere almindelige ting, der heller ikke er med, finder vi opkald og SMS til udlandet samt dataforbrug i udlandet og brug af service- og specialnumre.

Såfremt vælger at opsige din aftale med Plenti, er det kun beløb over 25 kroner, der tilbagebetales. Har du under 25 kroner stående på din konto ved opsigelsen, beholder Plenti de resterende penge.

Du skal desuden være opmærksom på, at nogle af indholdstjenesterne, der medfølger i abonnementet, ikke kan benyttes uden for landets grænser.

Hvis du vil have lov til, at bruge dine data på tværs af enheder, og stadig gerne have indholdstjenester, er alternativet eksempelvis Telmore Play med 12 GB data og fri tale til 249 kroner om måneden, altså 50 kroner mere.

Plenti har rundet 50.000 kunder

Mere til historien

Plenti åbner på et tidspunkt, hvor teleselskaberne lige var begyndt at sætte priserne op.

Nordisk Film+ er nu en del af CBB Mix

Streamingtjenesten Nordisk Film+ er blevet tilføjet til CBB Mix.

(mere…)
Eesy klar med eSim – og et godt tilbud

Lavprisselskabet Eesy er nu klar med eSim til kunderne, hvilket gør det muligt at komme online på 2 minutter.

(mere…)
Ikke igen, YouSee!

Stopper det aldrig, YouSee? Hvor meget tror I, at kunderne vil betale for TV-pakkerne?

(mere…)
Unikt streamingtilbud fra CBB

CBB er klar med et aggressivt tilbud. Et billigt mobilabonnement med en stor mængde data og op til 6 streamingtjenester.

(mere…)
Spar penge på TV 2 Play og 5 andre tjenester

CBB har netop lanceret abonnementer med op til 6 kendte streamingtjenester, og der er penge at spare.

(mere…)
Nye abonnementer inkluderer populære Apple-tjenester

Teleselskabet 3 tilbyder nu kendte Apple-tjenester sammen med mobilabonnementet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
26 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram