Huawei P9 priser og specifikationer afsløret før tid

Huawei ventes, at afsløre P9, P9 Max og P9 Lite i starten af april, men allerede nu er priserne og specifikationerne afsløret. Se dem her.

Huawei P8lite

Huawei P8lite (Foto: MereMobil.dk)

Huawei har inviteret til event onsdag den 6. april i London og de er også allerede godt i gang med at tease for eventen, som formentlig er der hvor de vil afsløre den næste topmodel Huawei P9.

Men allerede nu, tre uger før det sker, så er priser og specifikationer på tre af modellerne afsløret af webshoppen Oppomart. Det er dog ikke de danske priser, som er afsløret. Det skriver GSMArena.com.

 – Huawei har udsendt invitationer til event – Huawei P9?

Hvis de afslørede priser stemmer overens med de officielle priser, som Huawei oplyser på et senere tidspunkt, så vil Huawei P9 få en pris på 499 dollars. Det vil formentlig blive omkring 4.000-4.500 danske kroner uden abonnement. Derudover vil den komme med 5,2 tommer Full HD skærm, Kirin 950-processor, 3 GB RAM og 32 GB intern hukommelse.

Er du til større skærme end 5,2 tommer, så skulle Huawei også have en P9 Max i ærmet, hvor skærmen er på hele 6,2 tommer og har en WQHD-opløsning. Og under motorhjelmen er en Kirin 955-processor, 4 GB RAM og 64 GB intern hukommelse. Prisen for denne skulle eftersigende være 699 dollars, hvilket er omkring 6.000 (+/-) i danske kroner uden abonnement.

 – Huawei er nu en vigtig spiller

Huawei P8

Huawei P8 (Foto: MereMobil.dk)

Det ventes også, at Huawei har en P9 Lite med, som skal forsøge at gå forgængeren P8 Lite i hælene. P8 Lite har haft stor succes. P9 Lite får ifølge rygterne en 5,0 tommer skærm med Full HD-opløsning, 2 GB RAM, 16 GB intern hukommelse og en Snapdragon 615-processor i stedet for Huaweis egen Kirin-processor. P9 Lite får en super attraktiv pris på 299 dollars ifølge Oppomart. Hvilket vil blive omkring 2.500 danske kroner uden abonnement.

Desuden vil alle modellerne få samme type kamera, som kommer med to sensorer og er på 12 megapixels, samt har laserautofokus og optisk billedstabilisering. Om de er udviklet i samarbejde med Leica er endnu uvist.

 – Huawei og Leica vil samarbejde om mobilkameraet

Huawei har endnu ikke selv meldt noget officielt ud omkring de forventede kommende modeller, men MereMobil.dk dækker eventen onsdag den 6. april 2016. Det er derfor vigtigt at huske, der kun er tale om rygter og spekulationer og altså ikke nødvendigvis de endelige priser og specifikationer.

Mere til historien

Webshoppen Oppomart har speciale i salg af kinesiske smartphones fra blandt andet OPPO, Huawei, OnePlus, Xiaomi, Meizu og ZTE.

Læs også:
TEST: Huawei P8 Lite – overraskende godt discount-køb

Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Google Pixel 8a er lækket i flere farver

Den kommende Google Pixel 8a er blevet lækket, hvor den afsløres i fire forskellige farver. Se billedet her.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 FE måske på vej til sommer

Galaxy S24 FE kan være på vej allerede til sommer.

(mere…)
Apple måske på vej med AirPods Lite?

Rygterne svirrer om, at Apple senere i år vil lancere en billigversion af AirPods, der måske vil hedde AirPods Lite.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram