Danske ID1 er klar til Tyskland

ID2ME står bag den danske smartphone ID1, som blev lanceret på det danske marked i januar – er nu tilgængelig i Tyskland.

ID1 fra ID2ME (Foto: MereMobil.dk)

ID1 fra ID2ME (Foto: MereMobil.dk)

Det går stærkt hos ID2ME, som lancerede den danske Android-telefon ID1 i januar 2016 på det danske marked.

 – ID1 – ny dansk Android-smartphone

Telefonen er netop lanceret i Tyskland, der er det første internationale marked for den danske telefon. Modsat Danmark så er Tyskland et rigtig Android-marked, så det er spændende hvordan det vil gå for den danske smartphone.

– ”Tyskland er for os oplagt som det første internationale marked, da mere end 70 procent af tyskerne i forvejen har en Android smartphone, og markedet er markant større end i Danmark. Tyske forbrugere har historisk set et positivt købsmønster med online shopping, og derfor har vi valgt at sælge ID1 via ID2MEs tyske webshop,” siger Christina Agger.

ID1, iPhone 6S og Galaxy S6 (Foto: MereMobil.dk)

ID1, iPhone 6S og Galaxy S6 (Foto: MereMobil.dk)

ID1 er prissat til 399 euro og forhandles via webshops.

 – Sådan er ID1 mod Samsung og Apple

Men det er ikke slut med Tyskland for ID2ME forventer faktisk, at de vil lancere telefonen på minimum ét andet marked i løbet af i år.

Samtidig med lanceringen på det tyske marked oplyser ID2ME også, at prisen på ID1 er sat ned i Danmark.

Læs testen af ID1

WEB-TV: 3 begyndertips til ID1

Mere til historien

ID1 opdateres løbende og tankegangen med den danske Android-telefon er, at den altid er i konstant beta, hvilket betyder der hele tiden arbejdes på at få den opdateret bedst muligt. Og ID2ME gør hvad de kan for at lade brugerne bestemme, hvilke rettelser der skal til.

ID2ME, dansk mobilproducent bag ID1, er gået konkurs

Den danske smartphone ID1, som i januar 2016 blev lanceret og skulle have været ”all that” er nu fortid. Firmaet bag er gået konkurs.

(mere…)
Prisen på ID1 er styrtdykket

Den danske Android-telefon ID1 havde en rimelig høj startpris på det danske marked i januar, men prisen er nu tættere på, hvor den skulle være startet.

(mere…)
ID2ME udsender opdatering til ID1

Den danske smartphone, ID1, modtager nu første softwareopdatering, som er baseret på brugerfeedback.

(mere…)
ID2ME: Vores ID1-telefon er ikke en kopi

ID1 er ikke en kopi af Xiaomi Mi3, lyder det fra ID2ME. Selvom der er visse ligheder forsikrer ID2ME, at deres telefon er skabt helt fra bunden.

(mere…)
ID2ME klar med masser af ekstra tilbehør til ID1

ID1 er den nye smartphone fra ID2ME, og du behøver ikke nøjes med en telefon. Der er netop nu åbnet for webshoppen med masser af tilbehør.

(mere…)
Podcast #33: Derfor tror ID2ME på succes for ID1

ID1 er et nicheprodukt. Grundlæggeren Christina Agger, ID2ME, tror fuldt og fast på, at ID1 kan blive en succes. Lyt med her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram