Apple fortsat det stærkeste brand – Huawei i markant fremgang

Ligesom sidste år er det også atter Apple, som indtager førstepladsen i Brand Finance’s liste over de stærkeste brands, men Huawei har oplevet en markant fremgang.

Den britiske konsulentvirksomhed Brand Finance har netop offentliggjort deres liste ”Global Top 100 Most Valuable Brands”, som altså viser de 100 stærkeste brands netop nu.

Listen udarbejdes efter Brand Strength Index (BSI), der indbefatter markedsandele, vækst i markedsandele, omsætning og avance, ligesom der også kigges på brandloyalitet og marketinginvesteringer.

 – Apple fortsat det mest værdifulde brand i verden – Google lige efter

Og flere af de store mobilproducenter er repræsenteret på listen. Ja faktisk er de tre øverste også ”spillere i mobilbrancehn”, det er nemlig Apple på førstepladsen og efterfølgende kommer Google og Samsung, på henholdsvis anden og tredjepladsen. Og de to selskaber har byttet plads i forhold til sidste år, hvor det var Samsung, der havde anden pladsen.

Dermed beholder Apple altså førertrøjen på når det kommer til at være det stærkeste brand.

 – Apples brandværdi når nye højder

Top 20 over de mest værdifulde brands 2016 (Kilde: Brand Finance)

Top 20 over de mest værdifulde brands 2016 (Kilde: Brand Finance)

En anden kending fra mobilbranchen, som for alvor har gjort sig bemærket er den kinesiske mobilproducent Huawei, som er gået hele 57 pladser frem og nu i top 50 med plads nummer 47.

Huawei gør hvad de kan for at få kendskabet til deres brand skal blive endnu større og har derfor inden påske offentliggjort samarbejdet med Lionel Messi, der bliver ny brandambassadør for Huawei.

 – Lionel Messi ny brandambassadør for Huawei

Firmaer som Facebook, McDonald’s, Toyota, GE, BMW og Coca-Cola er også alle i top 20, mens andre anerkendte brands som Nike, Shell, Starbucks, Ford, Pepsi og Volkswagen alle er i top 100.

Du kan på Brand Finance’s hjemmeside se listen over de 500 stærkeste brands.

Mere til historien

Selvom Huawei virkelig har haft markant fremgang, så er det alligevel producenten Xiaomi, som har taget det største spring på listen (top 500). De er nemlig gået fra plads nummer 421 sidste år til nu at være på plads nummer 265.

Det bedste smartwatch til Android-telefoner

DUELTEST: Lang batteritid eller omfattende sundhedsdata. Det er hovedforskellene på disse to smartwatches.

(mere…)
AI-funktioner udsendes nu til ældre Samsung Galaxy-telefoner

Nu kommer opdateringen til din Samsung-telefon, som du har ventet på.

(mere…)
Den store årlige Apple-event – dette kan du forvente

Datoen for udviklerkonferencen WWDC, som Apple afholder hvert år, er offenliggjort.

(mere…)
Samsung Galaxy A55 test | faktisk ret god billigtelefon

TEST: Denne telefon bringer dig ned i gear! Kameraet og batteritiden overrasker men ydelsen er begrænset. Læs min Galaxy A55 test her.

(mere…)
Stort søgsmål: Apple skaber monopol

App Store, Apple Watch, og et lukket system. Nu skal Apple forholde sig til et nyt søgsmål. Denne gang er det hjemme i USA.

(mere…)
Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram