Samsung Galaxy S7 afsløret før tid

Et mobilselskab har ved en fejl afsløret Samsung Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge i et nyhedsbrev før Samsung officielt annoncerer produkterne på søndag.

Nyhedsbrevet fra mobilselskabet Djuice (Foto: Tek.no)

Nyhedsbrevet fra mobilselskabet Djuice (Foto: Tek.no)

Det norske mobilselskab Djuice har jokket i spinaten, så kort og kontant kan det siges. Efter mobilselskabet har udsendt et nyhedsbrev til deres kunder fredag eftermiddag, hvor de altså kort og godt præsenterede den næste topmodel fra Samsung med ordlyden: ”JAAA! Samsung S7 er her”. Det skriver Tek.no.

Og der har også været en masse rygter samt teasere fra Samsung selv omkring lanceringen af deres næste flagskib, som altså officielt afsløres på søndag ved en presseevent i Barcelona.

 – Samsung Galaxy S7 – her er hvad vi ved

Den hemmelighed har mobilselskabet Djuice haft sammen med utallige andre teleselskaber i verden. Men Djuice kunne altså ikke holde på hemmeligheden og har, ifølge dem selv, lavet en fejl da de udsendte deres nyhedsbrev.

– ”Mailen er sendt ud ved en fejltagelse fra vores underleverandør, og vi arbejder på sagen. Vi har ingen yderligere informationer omkring telefonen,” lyder det fra Thomas Barre, chef i mobilselskabet Djuice.

Hjemmesiden Tek.no modtog nyhedsbrevet klokken 16:07 fredag eftermiddag.

Nyhedsbrevet indeholder ikke noget omkring specifikationerne, men blot informationen om at du får et par VR-briller med i købet. Om dette også vil gøre sig gældende i Danmark er endnu uvist.

 – Samsung bekræfter næsten vandtæthed på Galaxy S7

Tek.no skriver også, at hvis de klikkede på linket ”Kjøp her”, så ledte det dem til en underside kaldet ”samsung-galaxy-s7-32-gb”. Og kobler man dette sammen med de mange rygter, så er der formentlig tale om den mindste variant af de nye Samsung Galaxy S7-modeller, som også ventes at blive lanceret i en 64 og 128 GB udgave.

Samsung har, ifølge Tek.no, ikke ønsket at kommentere sagen.

Mere til historien

MereMobil.dk dækker Samsungs event søndag aften klokken 19.00 og frem. Du kan følge med i alle nyhederne fra både Samsungs event og diverse andre events på Mobile World Congress i den kommende uge. Se her, hvornår de forskellige events finder sted.

Læs også:
Samsung: Android 6.0 til Galaxy S6’erne kommer i marts

Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 FE måske på vej til sommer

Galaxy S24 FE kan være på vej allerede til sommer.

(mere…)
Samsung Galaxy A55 test | faktisk ret god billigtelefon

TEST: Denne telefon bringer dig ned i gear! Kameraet og batteritiden overrasker men ydelsen er begrænset. Læs min Galaxy A55 test her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram