Nye tablets og hybridcomputere fra Lenovo

MWC: Lenovo er klar med nye tablets og hybridcomputere til både arbejde og fritid.

På Mobile World Congress 2016 i Barcelona har Lenovo præsenteret en række nye bærbare computere og tablets til både arbejde, familiebrug samt underholdning. Ifølge pressemeddelelsen fra Lenovo er fællesnævneren for de nye enheder, at de er lettere, har flere forbindelsesmuligheder og længere batteritid end deres respektive forgængere.

Lenovo YOGA 710 (Foto: Lenovo)

Lenovo YOGA 710 (Foto: Lenovo)

De nye modeller inkluderer:

YOGA 710 11” – hybridcomputer med Windows 10 henvendt til folk på farten. Den har 8 timers batteritid, Core m5-processor, FHD-display og Dolby Atmos-lydteknologi. Den forventede udsalgspris lander på 4.999 kroner

YOGA 710 14” – hybridcomputer med Windows 10, 8 timers batteritid, 6. generation Intel Core™ i7-processor, FHD-display og en vægt på 1,04 kilo. Derudover har den et integreret antenne-hængsel, som sikrer en op til 20 procent bedre Wi-Fi-forbindelse. Forventet udsalgspris er 6.999 kroner.

Lenovo YOGA 510 (Foto: Lenovo)

Lenovo YOGA 510 (Foto: Lenovo)

YOGA 510 – hybridcomputer i 14” og 15” med 6. generation Intel Core™ i7-processor, 50 % længere batteritid end forgængeren og en vægt på hhv. 1,75 og 2,08 kilo. 14″ modellen forventes af blive solgt til 4.999 kroner mens 15″ modellen forventes at lande på 5999 kroner.

TAB3 8 Tablet (Foto Lenovo)

TAB3 8 Tablet (Foto Lenovo)

ideapad MIIX 310 – 2-i-1-tablet på 580 gram med medfølgende keyboard, 10 timers batteritid og valgfrit FHD-display og 4G LTE. Forventet salgspris bliver 1.999 kroner.

TAB3 til erhvervskunderne – bare ikke i Danmark

Derudover har Lenovo præsenteret serien af TAB3 enheder på 7, 8 og 10″. Disse enheder er der dog ingen planer om at lancere på det danske marked.

TAB 3 10 Business – erhvervstablet med Android 6.0, 12 timers batteritid, 1.3 GHz Quad-core-processor og Full-HD IPS-display med Gorilla Glass 3.

TAB 3 7 & 8 – familievenlige tablets til underholdning i 7” og 8” med Dolby Atmos-lydteknologi, 1.0GHz Quad-Core-processor, hhv. SD og HD IPS-display og multibruger-funktioner.

Lenovo nu også som teleselskab

På MWC 2016 lancerede lancerer også et nyt virtuelt teleselskab efter MVNO princippet. Lenovo vil på udvalgte smartphones, laptops og tablet tilbyde en  roaming tjeneste, der giver adgang til lokale priser i 50 forskellige lande. Pressemeddelelsen nævner specifikt EMEA området (Europa, Afrika og Mellemøsten) samt Kina, som områder, hvor den nye MVNO vil kunne tilbyde attraktive priser.

Mere til historien

Lenovo hed oprindeligt Legend, da virksomheden startede i 1984 i Beijing, Kina.

Fairphone 5 vinder pris

Fairphone har netop vundet en pris, som er uddelt i forbindelse med Mobile World Congress.

(mere…)
Lenovo har lukket ”Legion gaming”

Lenovo vil ikke længere producere gaming-telefoner.

(mere…)
Tjek Lenovos 2023-nyheder

OVERBLIK: Lenovo fremviste på CES spændende nyheder, der bød på en digital notesbog, en bærbar med to OLED-skærme og naturligvis gaming-maskiner.

(mere…)
Lenovo klar med nye smartglasses

IFA-messen har budt på præsentationen af smartglasses fra Lenovo, som er lidt en "ekstra skærm".

(mere…)
Lenovo på vej med ny gamertelefon

Lenovo har meldt ud, at de den 28. februar fremviser deres nye Legion gamertelefon. Læs med her og se hvad du kan forvente.

(mere…)
Lenovo Legion Duel 2 test | en “bulky” oplevelse

TEST: Lenovo leverer en ekstrem mobil på papiret og den er da også ekstrem - men også en tand klodset. Læs min Legion Duel 2 test her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram