Nu kan du ringe gratis lokalt i landet på udlandsrejsen

Kunder hos 3, der har 3LikeHome, kan fra i dag nu også ringe gratis til lokale numre i landene der indgår i aftalen.

Ring gratis lokalt i 28 lande med 3LikeHome (Foto: 3)

Ring gratis lokalt i 28 lande med 3LikeHome (Foto: 3)

Kunder hos teleselskabet 3, der har servicen 3LikeHome, får nu ekstra for pengene, da det fra i dag bliver gratis for 3LikeHome-kunder at ringe til lokale numre i de lande, der er inkluderet i 3LikeHome-aftalen.

Dermed er der altså ingen roamingafgifter på SMS, data og gratis opkald til danske og lokale numre.

Så hvis du skal ringe til det lokale pizzaria, taxa-selskab eller andet så behøver du altså nu ikke frygte høje udenlandstakster.

 – Danskerne frygter roaming-taksterne

Det er særligt erhvervskunder, som har efterspurgt denne udvidelse af 3LikeHome-konceptet.

– ”Med denne udvidelse underbygger vi yderligere vores position som det internationale teleselskab. Vi vil gøre det nemt og bekvemt at bruge mobilen i udlandet og matche kundernes behov for telefoni på ferier og forretningsrejser. Vores erhvervskunder skal kunne fokusere på at passe deres job og forretning, uden at tænke på noget så usexet som udlandstakster,” siger Jacob Hein Knudsen, der er direktør for erhvervsmarkedet i 3.

Så meget sparer 3’s erhvervskunder

3 har foretaget nogle beregninger, der viser at deres erhvervskunder, som rejser til USA, i gennemsnit bruger 894 kroner eks. moms per måned i roamingafgifter alene på samtaler til Danmark og lokale opkald. Dermed kan det nye tiltag altså spare virksomheder, som jævnligt har ansatte på forretningsture i USA, mange penge.

Værsgo’ – se hvad du har sparet

Privatkunder hos 3 modtager efter en rejse i et 3LikeHome-land en ”velkommen hjem hilsen” på SMS, som oplyser dem om, hvor mange penge de har ”sparet” i roamingafgifter under deres seneste rejse.

– ”Vores kunder benytter 3LikeHome i stor stil, og det vil vi gerne anerkende med vores ’velkommen hjem sms’, der viser, hvad 3LikeHome er værd i form af den enkelte kundes besparelser. Vi ved, at danskerne elsker et godt tilbud og at opnå en god besparelse – ikke mindst i kølvandet på en god ferie, hvor man måske er kommet til at bruge lidt for mange lommepenge,” siger David Elsass fra 3.

Så kommer man hjem fra en ferie, hvor der er brugt omkring 400 MB data, foretaget et opkald af cirka fem minutters varighed og to afsendte SMS’er, så har man ifølge 3’s beregninger sparet omkring 1.062 kroner, hvis man har 3LikeHome.

 – Danskerne vil ikke undvære Wi-Fi på ferien

Inden længe vil også 3’s erhvervskunder modtage disse ”velkommen hjem SMS’er” når de kommer retur fra en rejse i et 3LikeHome-land.

Med 3LikeHome kan 3’s privat- og erhvervskunder bruge deres smartphone i USA, Singapore, Puerto Rico, Amerikanske Jomfruøer, Belgien, Cypern, England, Finland, Frankrig, Grækenland, Holland, Hongkong, Irland, Italien, Liechtenstein, Luxembourg, Malta, Nordirland, Norge, Portugal, San Marino, Schweiz, Skotland, Spanien, Sverige, Tyskland, Wales og Østrig.

Mere til historien

3LikeHome dækker trafik på alle netværk i de pågældende lande og ikke kun 3’s netværk – og op til 10 GB data i op til 30 dage ad gangen – data forbruges fra den datamængde, som er inkluderet i de pågældende kunders abonnement.

Nu sælger 3 brugte telefoner

Du kan spare 4.800 kroner på en iPhone, hvis den må være brugt.

(mere…)
Nordisk Film+ er nu en del af CBB Mix

Streamingtjenesten Nordisk Film+ er blevet tilføjet til CBB Mix.

(mere…)
Teleselskaber lægger op til megafusion

De danske teleselskaber står foran store investeringer i forsyningssikkerhed og kritisk infrastruktur, mener topchef.

(mere…)
Påbud til 3 og indskærpelse af regler

Ikke alle danske mobilselskaber har fulgt reglerne om bindingsperioder. Afgørelse har tilbagevirkende kraft.

(mere…)
Prisnedsættelse på 5G-bredbånd fra 3

En router med frit dataforbrug, hvor du blot skal sætte stikket i, er blevet billigere hos 3.

(mere…)
Ikke igen, YouSee!

Stopper det aldrig, YouSee? Hvor meget tror I, at kunderne vil betale for TV-pakkerne?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram