Forudbestil Galaxy S7’erne og få den før tid

Hvis du forudbestiller Galaxy S7 eller Galaxy S7 Edge kan du, hos nogle selskaber, få telefonen før salgsstarten samt et gratis Gear VR.

Galaxy S7 Edge med Gear VR (Foto: Samsung)

Galaxy S7 Edge med Gear VR (Foto: Samsung)

Samsung præsenterede i går aftes deres nyeste topmodel, Galaxy S7, og kort efter præsentationen var teleselskaberne klar til at tage imod forudbestillinger fra kunderne. Så er du en af dem, som vil være sikker på at få et eksemplar af Galaxy S7, når den er klar til salg, så kan du forudbestille nu.

 – Officielt: Alt om de nye Galaxy S7 modeller

Teleselskabet 3 oplyste søndag, at de var klar til at tage imod forudbestillingerne på deres hjemmeside. Forudbestiller man inden den 10. marts 2016, så får man et Gear VR med i købet. Dette har en normalpris på 1.199 kroner.

Telenor har åbnet op for en venteliste, hvor kunder kan blive skrevet op til Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge på deres hjemmeside. Også hos Telenor medfølger et Gear VR med i prisen.

 – Her er forskellen på Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge

Også hos Telia kan man frem til den 10. marts bestille Galaxy S7-modellerne og få et Gear VR med i prisen. Du kan læse mere på deres hjemmeside, hvor de også er klar til at tage imod forudbestillinger.

TDC er også med på forudbestillingerne. Også her smides et Gear VR-headset med oven i hatten. Læs mere om Galaxy S7 hos TDC her.

 – Samsung Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge – det koster de

Forudbestiller du dig eksemplar senest den 5. marts 2016, så tilbyder flere af selskaberne i øvrigt, at du modtager telefonen tre dage før den lander i butikkerne.

Mere til historien

Samsung Galaxy S6 Edge, altså forgængeren til de netop præsenterede telefoner, vandt titlen som “Årets Mobil 2015” på MereMobil.dk, hvor det var læserne der havde stemt.

Samsung flytter kogepladen et nyt sted hen

Samsung har præsenteret en AI-styret kogeplade med fleksibel induktion.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 FE måske på vej til sommer

Galaxy S24 FE kan være på vej allerede til sommer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram