Denne uges mobilnyheder – uge 8

UGE 8: Den forgangne uge har stået i Mobile World Congress’ tegn, men der er også sket noget andre steder i mobilbranchen. Få ugens MWC-frie overblik her.

Ugens nyhederSelvom verdens største mobilmesse har fundet sted den seneste uge, så er der også sket andre ting i mobilbranchen uden for Barcelona.

Dog har den mest læste nyhed, der ikke omhandler Mobile World Congress, alligevel lidt at gøre med MWC, da det nemlig var om Galaxy S7, der blev afsløret før tid af et norsk mobilselskab i et nyhedsbrev.

Eksempelvis har Facebook startet udrulningen af den nye ”Reactions-”funktion, der giver de mange brugere muligheden for at udtrykke deres følelser om de forskellige opslag.

Ligesom teleselskabet 3 har tilføjet muligheden for, at ringe gratis lokalt i de lande, der allerede nu er understøttet i 3LikeHome-servicen. Der er desuden også snak om, at 3 vil blokere mobilannoncerne i netværket – indtil nu har det dog kun været på testniveau. 3 Danmark fortæller ikke noget om, hvornår vi kan forvente det bliver tilgængeligt i Danmark.

Nu kan du ringe gratis lokalt i landet på udlandsrejsen

Politiet i Odense har været på gaden med fokus på cyklisterne. Her blev der uddelt flest bøder til cyklisterne for brug af mobilen og for at køre over for rødt lys. Det koster i øvrigt 1.000 kroner i bøde, at benytte mobilen mens man cykler.

Du kan også læse vores test af Samsung Gear S2 Classic og LG Easy Smart.

Hvis du vil læse de mest læste nyheder fra Mobile World Congress, så finder du dem her.

Ugens mobilnyheder – uge 8 2016

  1. Samsung Galaxy S7 afsløret før tid
  2. Google kæmper for at slå SMS’en ihjel
  3. Så er Facebooks nye ”Synes godt om”-knap landet
  4. Sikkerhedsfirma: Sikkerhedstruslen mod Android bliver kun værre
  5. Slut med reklamer?
  6. Det betyder i’et i iPhone, iPad, iPod og iMac
  7. Forsvinder app-oversigten i Android?
  8. Apple løser error 53 med ny iOS-opdatering
  9. Fælden klappede om cyklister med snuden i mobilen
  10. Teleselskab vil blokere mobilannoncer

Klik på overskriften for at læse artiklen.

Mere til historien

Find også MereMobil.dk på FacebookTwitter og Google+. Du kan også holde dig opdateret ved at abonnere på vores gratis nyhedsbrev.

Denne uges mobilnyheder

UGE 42: Huawei klar med Mate 10-serien, rygterne svirrer om HTC U11 Plus. Vi har testet Google Wifi og Apple TV 4K. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 41: Trejde iOS 11-version er udsendt. Google klar med "Forstyr ikke under kørsel”. Er trådløs opladning smart eller usmart?

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 40: Google er klar med årets Pixel-telefoner. iPhone 8 Plus og Sony Xperia XZ1 har været under lup – læs vores tests. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 39

UGE 39: 3310 og Nokia 8 kommer i nye versioner. Apple har udsendt endnu en ny iOS 11. Læs de nyeste rygter om Google Pixel. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 38

UGE 38: Google har købt ind hos HTC, der lige nu arbejder på nyt flagskib. iPhone 8 og iPhone 8 Plus kan nu købes i Danmark. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 37

Uge 37: Apple klar med iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus. Rygter om Google Pixel event og TDC har købt Plenti. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram