Denne uges mobilnyheder – uge 7

UGE 7: Har du, ligesom mange andre danskere, været ramt af vinterferie, så kan du få overblikket her over den seneste uges mobilnyheder.

Ugens nyhederMåske du er en af de danskere, som har haft vinterferie, og derfor ikke er opdateret på ugens mobilnyheder. Vi har derfor samlet de mest læste her.

En af ugens helt store og mest læste nyheder har været, at Apple har erkendt 1970-datofejlen i iOS og en rettelse skulle være på vej.

 – Gå ikke tilbage til fremtiden på din iPhone

Desuden har Samsung også oplyst, at udrulningen af Android 6.0 Marshmallow til Galaxy S6’erne er i gang. Dog lyder det fra Samsung Danmark, at vi skal væbne os lidt med tålmodighed, da opdateringen først kommer til marts i Danmark. Men mens vi venter har Samsung teaset lidt for de nyheder, som særligt Galaxy S6 Edge-ejere kan glæde sig til med den nye store opdatering.

Coop har vendt MobilePay og Swipp ryggen og satser på en egenudviklet mobilbetalingsløsning. MereMobil.dk afventer spændt, da det er en løsning, som kombinerer selvbetjeningskasser og mobilbetaling i ét.

MereMobil.dk har i den forgangne uge også bragt to minitests af henholdsvis Sonos Play 5 og mobiltelefonen LG Easy Smart.

I morgen, søndag den 21. februar 2016, smugåbner mobilproducenterne Mobile World Congress, da flere af dem afholder events i Barcelona, hvor de offentliggør deres bud på topmodellerne for dette forår.

Forud for Mobile World Congress lancerede Microsoft i mandags deres nye Windows-telefon – Lumia 650. Læs mere om den i linket i oversigten herunder.

MereMobil.dk dækker Mobile World Congress og vil gøre hvad vi kan for at levere den bedste dækning i Danmark. Så husk kig forbi løbende efter de seneste nyheder.

Ugens mobilnyheder – uge 7 2016

  1. Apple erkender 1970-datofejlen i iOS
  2. Derfor skal du slukke for Wi-Fi i to dage
  3. Android 6.0 til Galaxy S6’erne kommer i marts
  4. Samsung: Marshmallow opdateringen på vej til Galaxy S6 og S6 Edge
  5. Se de store nyheder i Android Marshmallow på Galaxy S6 Edge
  6. Coop vender MobilePay og Swipp ryggen
  7. Microsoft Lumia 650 – her er den
  8. Samsung Galaxy S7 – her er hvad vi ved
  9. Huawei er nu en vigtig spiller
  10. HP på vej med kraftig Windows-telefon

Klik på overskriften for at læse artiklen.

Mere til historien

Find også MereMobil.dk på FacebookTwitter og Google+. Du kan også holde dig opdateret ved at abonnere på vores gratis nyhedsbrev.

Denne uges mobilnyheder

UGE 42: Huawei klar med Mate 10-serien, rygterne svirrer om HTC U11 Plus. Vi har testet Google Wifi og Apple TV 4K. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 41: Trejde iOS 11-version er udsendt. Google klar med "Forstyr ikke under kørsel”. Er trådløs opladning smart eller usmart?

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 40: Google er klar med årets Pixel-telefoner. iPhone 8 Plus og Sony Xperia XZ1 har været under lup – læs vores tests. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 39

UGE 39: 3310 og Nokia 8 kommer i nye versioner. Apple har udsendt endnu en ny iOS 11. Læs de nyeste rygter om Google Pixel. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 38

UGE 38: Google har købt ind hos HTC, der lige nu arbejder på nyt flagskib. iPhone 8 og iPhone 8 Plus kan nu købes i Danmark. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 37

Uge 37: Apple klar med iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus. Rygter om Google Pixel event og TDC har købt Plenti. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram