Danske kvinder vil have flere kærlige mobilbeskeder

Er kærlige mobilbeskeder sådan vi vil flirtes med? Ja, hvordan foretrækker danskerne at flirte eller blive flirtet med?

Valenstines Day

Valenstines Day

Der har umiddelbart aldrig været så mange forskellige måder, at danskerne har kunne flirte med hinanden på, men er de sociale medier, diverse applikationer eller SMS-beskeder egentlig sådan vi vil flirtes med? Det afslører en ny undersøgelse, som YouGov har foretaget for Telia.

Og da Valentinesdag står for døren i den kommende weekend, så er det da lidt spændende om du skal købe blomster, chokolade, invitere kæresten ud at spise eller du ”bare” skal nøjes med at sende den eneste ene en sød besked på mobiltelefonen.

Ifølge YouGov’s undersøgelse, at flirter 54 procent af alle danskere mellem 18 og 34 år via mobiltelefonen.

 – Lav Valentines-hilsner med fed fotoapp

– ”Ifølge undersøgelsen er den vigtigste gevinst ved mobilen som flirte-redskab, at vi kan sende vores kærlige beskeder eller billeder, lige når lysten melder sig, uanset hvor vi er. Det er en faktor, som især kvinderne er glade for. Frihed og spontanitet er nøgleordene i mobildating,” siger Mette Honoré, kommunikationsdirektør i Telia.

Omkring hver fjerde (26 procent) af de mænd, som har deltaget i undersøgelse fremhæver også, at det er mindre forpligtende at flirte over mobiltelefonen og det er dejligt hurtigt, at sende en besked fremfor at ringe eller mødes.

14 procent af mændene fortæller også, at det er nemmere at holde flirten i gang med flere personer på én gang – end det er i virkeligheden.

Der er fortsat mange, dog flere kvinder end mænd, som bruger SMS-beskeder til at sende kærlige hilsner. Ligesom også flere kvinder end mænd foretrækker Snapchat, mens mændene er overrepræsenterede når det kommer til flirt på Facebook eller dating applikationer.

 – Sådan fejrer du Valentins Dag via mobilen

Undersøgelse fra Telia og YouGov (Kilde: Telia)

Undersøgelse fra Telia og YouGov (Kilde: Telia)

Om danskerne skal ”oppe sig” med de kærlige beskeder på Valentinesdag, det skal vi ikke konkludere på, men ifølge undersøgelsen så svarer over halvdelen af danskerne (der er i forhold), at de får rigeligt med kærlige beskeder fra deres kæreste eller ægtefælle. Og ”kun” hver tredje kvinde mener hun får for lidt.

Mere til historien

Telia og YouGov har også undersøgt, hvilke flirte-kanaler der er mest populære i de forskellige landsdele i Danmark. Se resultatet i grafikken til højre.

Disse børnespil stjæler dine data – se listen

En ny dansk undersøgelse af mobilspil viser hvilke populære børnespil, der videregiver børn og unges data. Se listen her.

(mere…)
Rekordsalg af high-end smartphones i 2023

Sidste år blev der solgt et rekordhøjt antal smartphones i high-end-kategorien, hvis man skal tro tal fra analysefirma.

(mere…)
Danskerne vilde med live-streaming

DR's årlige rapport om medieudviklingen er på vej og viser, at danskerne er vilde med at streame live.

(mere…)
Tæt på 90 procent af amerikanske teenagere har en iPhone

En ny undersøgelse viser, at størstedelen af de amerikanske teenagere har valgt iPhone, som deres mobil.

(mere…)
Forventning: Black Friday vil vare en måned

Som forbruger går du ind i et skal-skal ikke-halvår, hvor din yndlings webshop risikerer at lukke, vurderer ekspert.

(mere…)
Batteriet er det vigtigste i en smartphone

Tæt på halvdelen af danskerne er utilfredse med batteriets levetid i deres telefon.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram