Apple Pay tilgængeligt i Kina

Nu er det sikkert. Apple Pay lanceres i Kina torsdag den 18. februar 2016, oplyser Reuters.

Apple Pay

Apple Pay (Foto: Apple)

Apples bud på en mobilbetalingstjeneste, Apple Pay, lanceres på det kinesiske marked torsdag den 18. februar 2016. Kina vil blive det femte land, hvor mobilbetalingstjenesten bliver tilgængeligt.

Ifølge Apple China’s hjemmeside så er der 19 officielle Apple Pay partnere og der skulle komme yderligere to til på listen den kommende tid.

 – Apple Pay er tilgængeligt på 2 millioner lokationer

Det har været meldt ud på de sociale medier, at China Guangfa Bank Co Ltd. og China Construction Bank Corp også ville lancere Apple Pay på torsdag. Det skriver Reuters.com.

I december oplyste Apple, at de havde indgået en aftale med UnionPay, hvilket skulle bringe Apple Pay til Kina. Og nu er det altså en realitet.

Apple skriver følgende: Som betalingsnetværk er det China UnionPay, der driver Kinas nationale clearing- og afregningssystem mellem landets banker, udvikler UnionPay-kortets globale accept og står for markedsføringen af udstedelse og brug af UnionPay-kort såvel som andre nyskabende betalingsløsninger med det formål at tilbyde effektive og sikre betalingstjenester af høj kvalitet til kortindehavere.

Til dato er der samlet set udstedt mere end 5 milliarder UnionPay-kort i Kina og resten af verden. UnionPay-netværket har bredt sig til alle byer og landområder i Kina. Derudover har UnionPay gjort det muligt at betale med UnionPay-kortet i mere end 150 lande og områder gennem et omfattende samarbejde med betalings- og pengeinstitutter i hele verden. UnionPay-kort kan bruges i mere end 26 millioner butikker og 1,9 millioner hæveautomater. Yderligere oplysninger kan findes på www.unionpay.com.

Kina er verdens største smartphonemarked, hvor der i slutningen af 2015 var hele 358 millioner personer, der havde taget mobilbetaling til sig, ifølge China Internet Network Information Center.

 – Apple Pay måske på vej til Kina

Det er endnu uvist præcis, hvordan lanceringen af Apple Pay sker, men det tyder på, at modtagelsen er mere positiv i Kina end den har været i Australien, hvor de fire største banker fortsat ikke er med.

Om Apple Pay lanceres på det danske marked på sigt er endnu uvist.

Mere til historien

Storbritannien var det første land, hvor Apple Pay blev tilgængeligt foruden hjemlandet USA.

Læs også:
Apple Pay lanceret i Canada – men ikke for alle

Den store årlige Apple-event – dette kan du forvente

Datoen for udviklerkonferencen WWDC, som Apple afholder hvert år, er offenliggjort.

(mere…)
Apple Pay presser prisen på Dankort i vejret

Dankort bliver dyrere for butikkerne. Endnu et skridt i den forkerte retning.

(mere…)
Stort søgsmål: Apple skaber monopol

App Store, Apple Watch, og et lukket system. Nu skal Apple forholde sig til et nyt søgsmål. Denne gang er det hjemme i USA.

(mere…)
Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
Pas nu på dit Apple Pay

Du skal lægge mærke til denne mail, hvis du bruger Apple Pay. Jeg har efterprøvet mailen.

(mere…)
Apple annoncerer nye iPads i næste uge

Nye iPad-modeller kan være på vej - måske allerede i næste uge. Sådan lyder de seneste rygter.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram