3: 30.000 kunder blev lokket af Netflix

Teleselskabet 3 indgik sidste år et eksklusivt samarbejde med streamingtjenesten Netflix. Det resulterede i 30.000 nye kunder.

Netflix

Netflix er tilgængelig på alle platforme

Der er ingen tvivl om, at danskerne er vilde med Netflix. Faktisk så vilde, at mere end hver fjerde dansker bruger Netflix ugentligt. Nærmere bestemt streamer 38 procent ugentligt, og mere end hver fjerde benytter Netflix til det. Det viser DR Medieforsknings seneste rapport.

Derfor var det også opsigtsvækkende, da teleselskabet 3 sidste år indgik et samarbejde med streamingtjenesten, som gav kunderne gratis Netflix i en seks måneders periode.

 – Danskerne får adgang til ALT indhold på Netflix

Teleselskabet 3 er også selv glade for kampagnen, der trak en masse nye kunder med sig.

– ”Vores samarbejde med Netflix var en stor succes. I kampagneperioden solgte vi over 30.000 nye abonnementer, hvor Netflix var inkluderet og cirka 60 procent af disse var helt nye kunder. Kampagnens resultater afspejler på bedste vis, at Netflix er virkelig populær. Og især blandt vores kunder, der elsker at streame, både når de er på farten og hjemme i stuen,” fortæller David Elsass, direktør for privatmarkedet hos 3 Danmark.

Faktisk har 3 været så glade for denne mulighed med Netflix, at de arbejder på at gentage succesen og overvejer netop nu lignende tilbud til kunderne.

 – Falsk Netflix-mail i omløb – vær opmærksom

3 oplyser også, at Netflix alene står for 25 procent af selskabets samlede netværkstrafik.

Kunderne der har tegnet aftale om Netflix i abonnementet, har bundet sig i seks måneder til 3.

Mere til historien

House of Cards er en af de populære serier på Netflix, og da Netflix frigav alle afsnit i tredje sæson af serien, fredag den 27. februar 2015, kunne det også mærkes på datatrafikken i 3’s netværk. Fra Netflix frigav serien til følgende søndag aften klokken 21 blev der brugt 92,3 terabyte data på Netflix. Hvilket er 40 procent mere end på en almindelig weekend i februar.

HBO Max bliver til Max i Danmark – hvad med rabatten?

Max er en streamingtjeneste med indhold fra både HBO Max og Discovery+. I maj er den klar i Danmark. Følger rabatten fra HBO Max med?

(mere…)
Spotify lancerer musikvideoer i 11 lande

Spotify er klar med musikvideoer i appen i udvalgte lande. I starten er de tilgængelige i 10 lande – flere følger.

(mere…)
Endnu en aktion mod kontodeling af streaming

Nej tak til deling af streamingkontoen uden for husstanden, lyder det fra endnu en tjeneste.

(mere…)
Disney klar med tilbud på reklame-abonnement

Disney+ er klar med et skarpt tilbud på deres reklamebaserede abonnement.

(mere…)
Hvor meget vil du betale for Netflix?

Analytikere forudser at vi endnu ikke har set de sidste prisstigninger fra Netflix.

(mere…)
Nu sælger 3 brugte telefoner

Du kan spare 4.800 kroner på en iPhone, hvis den må være brugt.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram