TDC skifter navn til YouSee

YouSee og TDC lægges sammen til ét fælles selskab fra i dag og navnet er fremadrettet ikke længere TDC – men YouSee.

Telebutik, TDC, logo

TDC i Odense (Foto: MereMobil.dk)

Der er formentlig ikke mange danskere, som ikke kender til TDC. Det traditionsbundne firma har rødder helt tilbage til 1879 hvor navnet var “Kjøbenhavns By- og Hustelegraf”. Meget senere i forløbet blev navnet Tele Danmark og senest TDC. Dermed er det heller ikke første gang, at selskabet skifter navn.

TDC Group har foruden TDC bestået af følgende brands: YouSee, Fullrate, Blockbuster, Telmore, TDC Hosting, NetDesign, Dansk Kabel TV, ComX og UnoTel.

 – TDC: Snart 1 gbit/s på nettet via Kabel-TV

Fra og med i dag (27/1 2016) lægges selskaberne TDC og YouSee sammen og bliver til YouSee. Grunden til sammenlægningen er et led i en større spareplan.

-“Pr. 1. juli 2016 vil TDC ikke længere blive brugt som brand på det danske privatmarked,” fastslår TDC-topchef Pernille Erenbjerg i en fondsbørsmeddelelse, der byder på et væld af nye forretningsmæssige tiltag i forbindelse med en ny TDC -strategi under overskriften ”Altid Enklere og Bedre”. Det skriver Finans.dk.

Derudover skulle det også gøre det lettere at udvikle bedre produkter til kunderne og tilbyde en bedre kundeservice, da tingene forenkles. Dermed skal privatkunder fra sommerferien kun forholde sig til navnet YouSee når det gælder selskabets mobil-, tele- og TV tilbud.

Både TDC og YouSee har tilbudt flere af de samme produkter, hvilket har virket forvirrende. På den måde giver sammenlægningen god mening. Nu bliver alle produkter tilgængelige for alle.

Hvad betyder det for kunderne?

Sammenlægningen betyder i første omgang ikke noget for de nuværende kunder i TDC og YouSee, bortset fra de kan få adgang til produkter, tjenester eller lignende, som de ikke tidligere har kunne.

 – YouSee har åbnet for 300 mbit/s downloadhastighed

Men sammenlægningen er en længere proces, der ventes at vare frem til juli måned, og der vil derfor ikke være ændringer i produkter, priser eller regninger – i hvert fald ikke for nu.

Sammenlægningen gælder kun privatmarkedet, mens TDC fastholder det traditionsbundne brand overfor selskabets erhvervskunder.

Mere til historien

TDC har været presset rent økonomisk og det nye tiltag skal spare mellem 6-700 millioner kroner i 2018.

Læs også:
YouSee på vej med film og TV- til offline visning

Lukningen af fastnettet i Danmark starter til årsskiftet

TDC Net trækker ved årsskiftet de første stik til fastnettet i Danmark.

(mere…)
Eesy har nu eSIM til smartwatches

KORT NYT: Som det første lavprisselskab er Eesy nu klar med eSIM til smartwatches.

(mere…)
TDC slukker ADSL-forbindelserne

Hvis din internetforbindelse er baseret på ADSL-teknologi, bliver den lukket.

(mere…)
Ikke igen, YouSee!

Stopper det aldrig, YouSee? Hvor meget tror I, at kunderne vil betale for TV-pakkerne?

(mere…)
YouSee Streamer er unødvendig – læs testen

MINI TEST: Streamingtjenester og flow-TV i én brugerflade, lover YouSee. Jeg har testet YouSee Streamer.

(mere…)
Nu kommer ægte 5G til Danmark

Hidtil har danske mobilbrugere måtte nøjes med en lite-udgave af 5G, men nu er den første operatør klar med et rent 5G-netværk

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram