Netflix er lanceret globalt – dog uden Kina

CES 2016: Netflix har lanceret deres service globalt. Mere end 130 nye lande er tilføjet. Netflix er nu tilgængelig i mere end 190 lande samlet set.

Apple TV med Netflix

Apple TV med Netflix

Under dette års CES-messe har Netflix lanceret deres tjeneste globalt, og er blevet tilgængelig i mere end 130 nye lande på én gang.

– ”I dag er I vidner til fødslen af et helt nyt, globalt internet tv-netværk,” sagde Reed Hastings, Netflix’s stifter og administrerende direktør fra scenen i går.

 – Netflix satser på 4K i fremtiden

Der er nu samlet set mere end 190 lande i verden og mere end 70 millioner abonnenter, der hver dag ser mere end 125 millioner timers TV-serier og film.

Siden Netflix så dagens lys i 2007 i USA er tjenesten vokset gradvist, hvor Canada var første land foruden ”hjemlandet” USA.

Trods den globale lancering, så er Netflix fortsat ikke tilgængeligt i et af verdens største lande – nemlig Kina. Dog undersøger Netflix fortsat, hvilke muligheder der er for at kineserne kan få adgang til tjenesten. Foruden Kina så bliver filmtjenesten heller ikke tilgængelig i Krim, Nordkorea og Syrien på grund af den amerikanske regerings restriktioner for amerikanske virksomheder.

 – Nu kommer Netflix med i mobilpakken

Brugerne kan tilgå Netflix både på computer, tablet, smartphone, spilkonsol og Smart TV når blot der er en internetadgang.

Har du ikke et Netflix abonnement kan du få en gratis måned her.

Netflix har fortsat forskelligt indhold på tjenesten alt efter hvor i verden man har abonnement. En Netflix kunde i Danmark har således ikke adgang til det samme indhold som en amerikansk kunde.

Mere til historien

Netflix har et samarbejde med DreamWorks, som nu udvides. Dermed bliver Netflix også ”hjem” for en række serier fra DreamWorks. Brugerne får nu adgang til andre af DreamWorks produktioner. Selskabet står blandt andet bag børnefavoritter som Dinotrux, Dragerytterne og Den Bestøvlede Kat. I 2016 vil Netflix lancere en række nye serier fra DreamWorks. Det skriver Digitalt.tv.

Læs også:
Nu bliver det dyrere at se Netflix

Danskernes streaming når nye højder

TV 2 Play og DRTV driver udviklingen i danskernes streaming-lyst med blandt andet sport og dækning af tronskifte.

(mere…)
Fandt logins på Google – nu er han dømt

En mand fra Odense fandt brugernavne og kodeord til streamingtjenester via simpel søgning på Google.

(mere…)
Disney vil også stoppe konto-deling

Disney+ er klar til at følge i Netflix’ fodspor i kampen mod konto-deling.

(mere…)
HBO Max bliver til Max i Danmark – hvad med rabatten?

Max er en streamingtjeneste med indhold fra både HBO Max og Discovery+. I maj er den klar i Danmark. Følger rabatten fra HBO Max med?

(mere…)
Spotify lancerer musikvideoer i 11 lande

Spotify er klar med musikvideoer i appen i udvalgte lande. I starten er de tilgængelige i 10 lande – flere følger.

(mere…)
Endnu en aktion mod kontodeling af streaming

Nej tak til deling af streamingkontoen uden for husstanden, lyder det fra endnu en tjeneste.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram