Krise hos Twitter – købsrygter fortsætter

Twitter er i dyb krise. Det sås blandt andet ved, at aktiekursen skrabede bunden i sidste uge – og nu forsvinder flere topchefer. Dette sætter gang i købsrygterne.

Twitter (Foto: Thephilippinepride.com)

Twitter (Foto: Thephilippinepride.com)

Facebook, Instragram, Twitter, Google+, LinkedIn, Weibo og mange andre navne er alt sammen sociale medier, men det er ikke dem alle, som har lige meget interesse hos brugerne. Og Twitter er på mange måder anderledes end eksempelvis Facebook og Instragram.

 – Instagram nu større end Twitter

Men foruden at være anderledes, så er Twitter i hvert fald ramt af krise. I sidste uge nåede deres aktiekurs bundrekorden og flere af topcheferne har også forladt. Det man fristes til at kalde ”den synkende skude”.

I sommer forlod den daværende topchef Dick Costolo selskabet og i den netop afsluttede weekend, der trak yderligere fire fra topledelsen sig. Det skriver DR.dk.

Twitter gik på børsen i efteråret 2013, men har siden da haft svært ved at leve op til forventningerne. Selvom Twitter er vokset i antallet af brugere, så er det sket meget langsommere end ventet.

Og i tredje kvartal 2015 rapporterede Twitter også om et tab på hele 131,6 millioner dollars.

Alt dette har også sat gang i rygterne om, at Google overvejer at købe Twitter. Google har heller ikke selv haft stor succes med deres sociale medie Google+.

 – Apple har købt Twitter-analysefirma

Twitter har tilgang af flere millioner brugere hvert kvartal, men i Danmark er Twitter ikke særlig stort og kun fanget nogle få procent af danskerne.

Om Twitter er i så store problemer, at de overvejer at sælge selskabet er endnu uvist, da de ikke selv har meldt noget officielt ud.

MereMobil.dk er i øvrigt også på Twitter – du kan finde os her.

Mere til historien

Der er flere amerikanske medier, der også spekulerer i om eksempelvis Facebook, IBM eller Rupert Murdochs News Corp. kunne være blandt de mulige købere. Facebook har tidligere opkøbt blandt andet Instagram og WhatsApp.

Lader Meta bevidst skadeligt indhold ligge for at tjene penge?

Den danske psykolog Lotte Rubæk vender Metas ekspertgruppe ryggen. Hun frygter ekspertgruppen har givet en legitimitet til Meta.

(mere…)
Snapchat klar med stor ændring: Gem for altid

En stor ændring er på vej. Brugerne vil inden længe få mulighed for, at gemme samtaler for altid.

(mere…)
Der skal kontrol med aldersgrænsen på sociale medier

Regeringen og Medierådet for Børn og Unge mener, at der skal kontrol med børns alder og aldersgrænserne på de sociale medier.

(mere…)
Politiker om nye regler for reklamer målrettet børn: Vi er ikke i mål

Det er ikke længere tilladt at målrette reklamer til børn og unge på digitale platforme ved for eksempel at bruge data om deres likes og netværk.

(mere…)
Universal Music vil fjerne sange fra TikTok

Musik er vigtig for videoerne på TikTok, men det kan snart blive uden artister fra pladeselskabet Universal.

(mere…)
Facebook lockout og lidt om Galaxy S24+

Mød Henrik, der blev hacket og smidt ud af Facebook. Hør, hvordan han genvandt kontrollen og adgangen til Facebook.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram