HP klar med ny Chromebook til studerende

En ny og specialdesignet Chromebook er klar til landets skole- og uddannelsesinstitutioner. Den skal lette hverdagen for studerende og undervisere.

HP Chromebook 11 G4 Education Edition (Foto: HP)

HP Chromebook 11 G4 Education Edition (Foto: HP)

HP er lige på trapperne med en nyudviklet HP Chromebook 11 G4 Education Edition, der skal lette hverdagen for studerende og undervisere.

HP Chromebook adskiller sig fra en almindelig PC på flere forskellige punkter. Kort og godt er den enkel, let, brugervenlig og billigere end en PC. Når man starter en Chromebook, så går den direkte ind i en browser og man møder derfor ikke et krævende styresystem.

 – Chromebook i skolerne vinder over iPads

En anden positiv ting ved en Chromebook er også, at hvis du mister din Chromebook, så behøver du ikke bekymre dig for harddisk og back-up, da alle dine data er gemt i skyen.

-“Chromebooks er meget populære til undervisningsbrug, fordi de er enkle, sikre, nemme at administrere og dertil beregnet til teknologibaseret læring,” siger Gus Schmedlen, Vice President for Worldwide Education, HP.

Ifølge HP så har den nye Chromebook en batterilevetid på op til 9,5 timer og har en Intel Celeron processor.

 – Google: Vi dropper ikke Chrome OS

HP Chromebook 11 G4 EE forventes at lande på det danske marked i februar 2016, og den vil få en startpris på mellem 2.000 og 3.000 kroner.

Mere til historien

HP’s Chromebook har en vægt på 1,2 kilo og en tykkelse på 20mm – og der skulle ikke være nogen problemer med en tur ned fra skrivebordet, da den har klaret HP’s faldprøve fra 70 cm2.

Chromebook-sagen: Digitale redskaber i undervisningen er i fare

Den langstrakte sag om brugen af Chromebooks og Google Workspace i folkeskolen trækker endnu en gang ud.

(mere…)
MacBook Air opdateres med ny chip

Nu kommer MacBook Air i to nye udgaver, der kører på den nyeste chip fra Apple.

(mere…)
Dansk hovedpine i Chromebook-sag tages op i Norge

Det norske datatilsyn efterlyser en stærkere central styring af privatlivsdata i skolerne.

(mere…)
Chromebook-sagen: Kommuner efterladt i uvished

Datatilsynet er efter fire år nået til afgørelse i en sag, hvor en far klagede over, at sønnens navn og skole kunne ses på YouTube.

(mere…)
SSD-harddisk test- den bedste og hurtigste

GUIDE: En ekstern SSD-harddisk er nødvendig til backup, videoredigering eller store datamængder. Vi har testet og fundet den bedste SSD-harddisk.

(mere…)
Skal du skifte til iMac M3? TEST

TEST: M3-versionen af iMac er superfed, men overgår den M1 iMac? Læs min test af iMac M3 med 24 tommer skærm..

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram