Falsk Netflix-mail i omløb – vær opmærksom

Svindlere forsøger angiveligt at fralokke personlige oplysninger ved at udgive sig for, at være streamingtjenesten Netflix.

NetflixDer findes et utal af snydemails efterhånden, og en af de seneste ser ud til at være sendt fra den populære streamingtjeneste Netflix, der forsøger at fralokke dig dine kontooplysninger via et eksternt link. Det skriver den svenske avis Expressen.se.

Modtageren opfordres i mailen til, at følge linket og indsende personlige oplysninger, samt bank- og kontooplysninger. Da afsenderen af mailen lokker med, at vil overføre et tilgodehavende beløb er der måske derfor mange, som føler sig fristet, og dermed sender de personlige oplysninger. Det skriver MetroXpress.dk.

 – Netflix: Trods global lancering – ingen ensartethed

Den svenske avis har talt med Netflix, der opfordrer til at tage sådanne mails med et gran salt. Netflix oplyser også, at de aldrig beder om sådanne oplysninger i mails.

– ”Når vi sender mails, beder vi aldrig om betalingsoplysninger, kreditkortnummer, CPR-nummer eller kontopasswords fra kunderne,” siger pressechef hos Netflix’ svenske afdeling, Helena Skarla.

 – Netflix genopliver serier – nu også Gilmore Girls

En god ting er altid, at være utrolig opmærksom både på mails, opkald og SMS-beskeder, så man er sikker på de kommer fra den rigtige afsender. Og vær altid varsom med, at indtaste personlige oplysninger m.m.

Mere til historien

Netflix satser på 4K-indhold og vil i fremtiden kun producerer eget indhold i 4K.

Pas nu på dit Apple Pay

Du skal lægge mærke til denne mail, hvis du bruger Apple Pay. Jeg har efterprøvet mailen.

(mere…)
Hvor meget vil du betale for Netflix?

Analytikere forudser at vi endnu ikke har set de sidste prisstigninger fra Netflix.

(mere…)
Netflix varsler atter prisstigninger

2024 kan byde på prisstigninger hos Netflix.

(mere…)
Netflix fjerner det billigste abonnement

Det billigste annoncefrie abonnement er i en række lande nu blevet dyrere, da basisabonnementet ikke længere er en mulighed.

(mere…)
MobilePay advarer om svindel-SMS’er

ADVARSEL: Endnu engang er svindel SMS’er i omløb, der skal ligne at afsenderen er MobilePay.

(mere…)
Værn mod SMS-fusk er hullet

Det bliver sværere for svindlere at udgive sig for noget, de ikke er. Desværre er spamfilteret langt fra bulletproof.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram