Apple Watch havde succes i 2015

Der er ingen tvivl om, at Apple Watch er blevet en succes. Apples smartwatch sidder på mere end halvdelen af smartwatch-markedet.

Apple Watch (Foto: Apple)

Apple Watch (Foto: Apple)

Smartwatches er ikke blevet ”all that”, som mange måske havde forventet. Men støder du på et smartwatch på nogens arm, så er det formentlig et Apple Watch.

 – TEST: Apple Watch – det mest relevante smartwatch

Apple var ikke først ude af starthullerne med et smartwatch, men selvom firmaet først var klar med deres første eksemplar efter konkurrenterne som Samsung, Pebble, LG m.fl. havde haft flere forskellige modeller på markedet – ja så er det altså Apple, som sidder på markedet. Det viser nye tal.

Ifølge, analysefirmaet Juniper, så sidder Apple på hele 52 procent af salget af smartwatches i 2015, selvom de først havde officiel salgsstart i de første lande i ultimo april. Det skriver TechCrunch.

 – Apple Watch kan runde 12 millioner solgte enheder

Apple Watch kom i øvrigt først til salg i Danmark i september 2015.

Selvom man må sige, at 2015 har været et succesfuldt år for Apple, så er de alligevel et stykke fra analysefirmaet IDC’s forventninger, der lød på hele 61 procent af salget af smartwatches i 2016.

Mere til historien

Rygterne har hidtil ment, at anden generation af Apple Watch ville blive afsløret i marts måned, men ifølge TechCrunch, så er der pt. ingen identikationer af, at et nyt smartwatch vil blive afsløret i nærmeste fremtid. Det skriver GSMArena.com.

Det bedste smartwatch til Android-telefoner

DUELTEST: Lang batteritid eller omfattende sundhedsdata. Det er hovedforskellene på disse to smartwatches.

(mere…)
Samsung overvejer firkantet skærm til Galaxy Watch

Samsungs smartwatches i dag har en rund skærm, men det forlyder, at de måske bliver firkantede i fremtiden.

(mere…)
OnePlus Watch 2 test | én ting gør hele forskellen

TEST: 100 timer uden en oplader. Lækkert design og relevante funktioner. Læs min OnePlus Watch 2 test.

(mere…)
Nye billige smartwatches fra Xiaomi

Xiaomi har gang i en masse interessante lanceringer på dette års Mobile World Congress. To smartwatches til skarp pris er lanceret.

(mere…)
Udfordrer Samsung på batteritid – mød OnePlus Watch 2

OnePlus Watch 2 imponerer på batteritiden, der sætter Samsung Galaxy Watch og Apple Watch til vægs.

(mere…)
Der teases for OnePlus Watch 2

Skal man tro de seneste rygter, så er OnePlus klar med et nyt smartwatch i næste uge, der ventes at hedde OnePlus Watch 2.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram