Mozilla dropper Firefox OS

KORT NYT: Mozilla har droppet deres mobilestyresystem og besluttet ikke at sende flere mobiltelefoner på markedet.

Firefox iOS

Mozilla har efter fire år kastet håndklædet i ringen i konkurrencen mod Googles Android og Apples iOS, samt Microsofts Windows 10 Mobile. Kort sagt har de droppet deres Firefox OS til mobiltelefoner.

Mozilla har nemlig besluttet at stoppe udviklingsarbejdet af det mobilestyresystem, men vil angiveligt fortsat eksperimentere med, hvordan Firefox OS kan bruges i andet udstyr. Det skriver Business.dk.

-”Vi var ikke i stand til at tilbyde den bedst mulige brugeroplevelse,” lyder erkendelsen fra Mozillas juridiske direktør, Denelle Dixon-Thayer.

Kort levetid

Firefox OS blev offentliggjort i 2012 og dengang var målet at levere billige mobiltelefoner, hvilket særligt var henvendt til udviklingslandene.

Men siden 2012 er der kun lanceret ganske få telefoner med Firefox OS på, mens også konkurrenterne fra Android ses på en masse billige smartphones.

Mere til historien

Foruden smartphones, så er Firefox OS også brugt i blandt andet nogle smart-TV fra Panasonic.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram