Rygtebørsen syder over med Nokia-rygter

Er Nokia på vej med en comeback-telefon? Rygterne syder og bobler i hvert fald på nettet, men er der hold i dem?

Lækket billede af Nokia C1

Lækket billede af Nokia C1

Rygterne syder og bobler på internettet om, at Nokia skulle være på vej med en comeback-telefon – og begejstringen vil ingen ende tage.

Selvom forbrugerne i fælles flok mere eller mindre vendte Nokia og deres Windows telefoner ryggen, så er der altså en masse mennesker, som fortsat savner finnernes hardware.

Internettet har været ved at svømme over af artikler med rygter og spekulationer om telefonen, som skulle være både en Android og en Windows 10 enhed. Telefonen skulle angiveligt hedde Nokia C1. Det skriver DR.dk.

 – Igen snak om Nokia-smartphones i 2016

Det er dog begrænset, hvor meget ”kød” der er på rygterne og de er alle ubekræftede. Men der er blevet ”lækket” billeder og detaljer, men om disse er skabt til lejligheden eller har noget på sig er altså endnu uvist.

Ud fra det lækkede billede, så har Nokia C1 en vis lighed med Apples iPhone. Telefonen skulle komme med Android og Nokias Z launcher.

Da Microsoft købte Nokia sidste år fortsatte den tilbageværende del af Nokia med at koncentrere sig om fortrinsvis at bygge mobilnetværk. Dog har de også kigget nærmere på tablet-markedet med Nokia N1, og har også åbent anerkendt, at de i 2016 håber at kunne lancere en mobiltelefon igen. Her er de nemlig ikke længere bundet af kontrakten med Microsoft.

Men om Nokia C1 er den mobiltelefon, som de vil lancere næste år er altså uvist.

 – Microsoft udfaser Nokia-navnet

Topchefen Rajeev Suri har tidligere sagt, at en eventuel Nokia-mobil skal produceres og distribueres af partnere – præcis som tilfældet var med Nokia N1. Det skriver Nokiapoweruser.com.

MereMobil.dk følger dette nøje og er spændt på om der er hold i alle rygterne.

Mere til historien

Nokia har tidligere sendt telefoner på markedet med Android-systemet. Det var serien Nokia X – hvor Googles tjenester dog var erstattet af Microsofts tjenester.

Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Google Pixel 8a er lækket i flere farver

Den kommende Google Pixel 8a er blevet lækket, hvor den afsløres i fire forskellige farver. Se billedet her.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 FE måske på vej til sommer

Galaxy S24 FE kan være på vej allerede til sommer.

(mere…)
Apple måske på vej med AirPods Lite?

Rygterne svirrer om, at Apple senere i år vil lancere en billigversion af AirPods, der måske vil hedde AirPods Lite.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram