MobilePay har gjort hverdagen lettere for håndværkere

Et swipe på mobiltelefonen og regningen er betalt. MobilePay har gjort det lettere for håndværkere, samt muligt at slippe for besværet med rykkere og inkassosager.

MobilePay

MobilePay (Foto: MereMobil.dk)

Der er ingen tvivl om, at de nye betalingsmetoder, som mobilbetaling, gør livet nemmere for blandt andet håndværkere og deres kunder.

Efterhånden tilbyder flere og flere håndværkere også muligheden for, at kunderne kan betale for det udførte arbejde via netop mobiltelefonen. Så der kan betales for arbejdet ligeså snart det er udført.

 – MobilePay lader dig skifte mellem flere betalingskort

– “Jeg tror faktisk, at kunden vil synes, at det er dejligt. Så skal de ikke tænke mere på det. Så er det ude af verden på én gang for dem,” udtaler Karsten Østergaard, tømrermester i Thy til DR.dk.

For håndværkerne er betaling ”her og nu” også smart, da de slipper for at have en masse udlæg for materialer osv. og i sidste ende betyder det også, at de skal sende færre rykkere ud til kunder og forhåbentlig også slipper for at bruge tid og kræfter på inkassosager.

-”Der er en stigende anvendelse af de muligheder, der ligger i at få betaling direkte, når man er ude hos privatkunden. Det nedsætter behovet for finansiering fra for eksempel banker, og det gør jo så selvfølgelig, at det bliver lettere,” siger projektchef i Dansk Byggeri, Jørn Jensen.

 – Små butikker hilser MobilePay velkommen

Mobilbetalingen har efterhånden også vundet indpas i supermarkeder og små butikker, hvor flere og flere brugere benytter sig af den nye betalingsmetode.

Mere til historien

En af ulemperne ved blandt andet MobilePay og lignende tjenester er, at der er nogle, som misbruger det i forbindelse med handel af brugte varer på internettet ved at have oprettet MobilePay med et telefonnummer, der er tilknyttet taletidskort.

MobilePay-app har fortsat problemer

Der har været meget kritik af MobilePay siden lanceringen af den nye app i sidste uge. Oveni halter appen fortsat efter fredagens nedbrud.

(mere…)
MobilePay er nede (opdateret: virker igen)

MobilePay / Vipps oplyser, at tjenesten netop nu er nede og de arbejder på at løse problemet.

(mere…)
Brugerne utilfredse med ny MobilePay-app

MobilePay har udsendt stor opdatering, som radikalt ændrede design og funktioner. Utilfredsheden vælter ind!

(mere…)
Så kom den store MobilePay-opdatering

I dag landede den helt store overhaling af MobilePay.

(mere…)
MobilePay forandres markant

Nyt design og vigtige nye funktioner rammer tirsdag MobilePay. Få overblikket her.

(mere…)
Ny MobilePay-app på vej – pas på fup og svindel

MobilePay er i næste uge klar med en ny app og derfor ventes det, at du den kommende tid skal være opmærksom på fup og svindel.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram