LG på vej med mobilbetalingsløsning

Sydkoreanske LG vil ikke stå tilbage for konkurrenterne og er nu også snart klar med deres bud på en mobilbetalingsløsning.

Her offentliggøres den nye mobilbetalingstjeneste LG Pay Fra venstre Shinhan Card-chef Wi Sung-ho, i midten LG Mobile-chef Juno Cho og til højre Kim Duk-soo, chef for KB Kookmin Card (Foto: LG)

Her offentliggøres den nye mobilbetalingstjeneste LG Pay Fra venstre Shinhan Card-chef Wi Sung-ho, i midten LG Mobile-chef Juno Cho og til højre Kim Duk-soo, chef for KB Kookmin Card (Foto: LG)

Mobilbetaling er uden tvivl det ”hotte” netop nu og flere og flere vil være med i kampen. Apple har deres Apple Pay og også Google (Android Pay) og Samsung (Samsung Pay) har egne løsninger. Og nu melder LG sig også ind i kampen på mobilbetalingsmarkedet.

 – Apple Pay – mobilbetaling på Apples måde

LG Mobile har nemlig offentliggjort i, et indlæg på Facebook, at de havde indgået et samarbejde med nogle sydkoreanske kreditkortsselskaber om lanceringen af en mobilbetalingstjeneste, der har fået det forudsigelige navn LG Pay.

Det er de to største kreditkortselskaber i Sydkorea, Shinhan Card og KB Kookmin Card, som LG har indgået samarbejde med.

 – LG V10 på vej – se dansk pris og tilgængelighed

Det er endnu begrænset med informationerne omkring den nye tjeneste, men den skulle ifølge hjemmesiden TechSpot blive tilgængelig på samtlige mobiltelefoner fra producenten. Er dette rigtigt, så adskiller tjenesten sig fra Apple Pay og Samsung Pay, der kun kan benyttes på nyere mobiltelefoner fra producenterne. Det skriver Tek.no.

 – Sådan virker Samsung Pay

Tjenesten benytter sig formentlig af NFC-teknologien – præcis som konkurrenterne. Men ud over det er det altså endnu uvist hvordan løsningen eventuelt adskiller sig fra de andre på markedet.

Det er også uvist om LG Pay kommer i andre lande end Sydkorea.

Mere til historien

I Danmark er det indtil videre MobilePay og Swipp, som er de førende mobilbetalingstjenester. Og altså ikke nogen af dem, som mobilproducenterne står bag. Hverken Apple Pay, Android Pay eller Samsung Pay er lanceret på det danske marked – og ej heller meldt ud om/hvornår de bliver det.

Ny MobilePay-app på vej – pas på fup og svindel

MobilePay er i næste uge klar med en ny app og derfor ventes det, at du den kommende tid skal være opmærksom på fup og svindel.

(mere…)
LG TV på vej med indbygget Chromecast

LG har præsenteret 2024-modellerne af deres tv-skærme, som nu kommer med indbygget Chromecast og Google Home.

(mere…)
MobilePay på vej med stor opdatering mod svindel

En sikkerhedsopdatering fra MobilePay er på vej i foråret, som et led i at forhindre misbrug, trusler og svindel.

(mere…)
MobilePay får konkurrence af global spiller

En global spiller på det finansielle marked dumper prisen, og bliver billigere end MobilePay for erhvervslivet.

(mere…)
Nye gebyrer kan betyde MobilePay-stop

Mange erhvervsdrivende har frygtet oktober, som betyder nyt gebyr hos MobilePay. I sidste ende kan det betyde et MobilePay-stop i nogle butikker.

(mere…)
Nordea åbner for dankortet i Apple Pay

Presset fra kunder og Nets gør, at Nordea vil åbne for betaling med Dankort i Apple Pay - men først om LANG tid.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram