Huawei-topmodel klar til salg i Danmark

Topmodellen Huawei Mate S er netop nu tilgængelig hos de første forhandlere i Danmark.

Huawei Mate S (Foto: Huawei)

Huawei Mate S (Foto: Huawei)

Nu er Huawei Mate S blevet tilgængelig i de danske telebutikker. Mate S er efterårets store topmodel fra Huawei. Så snart du tager telefonen i hånden oplever du en blød og lækker fornemmelse af frontglasset som er slebet, så det buer lidt ud mod kanten.

Mate S er netop landet hos de første forhandlere, og den vil kunne købes hos blandt andet TDC, Telia, Elgiganten og ProShop.

Prisen uden abonnement ligger og svinger lige over eller lige under 5.000 kroner.

Du får en smartphone med 5,5 tommer AMOLED-skærm, som er beskyttet af Gorilla Glass 4. Der er 32 GB intern hukommelse den variant der sælges i Danmark. Hvis ikke det er plads nok, så er MicroSD-kort på op til 128 GB understøttet.

Vores tidlige test af Huawei Mate S tilbage i september viste, at Mate S kommer med en meget hurtig og præcis fingeraftrykslæser, og det er generelt en telefon som er kvik i vendingen. Kameraet på 13 megapixels gør det virkelig, ja nærmest overraskende godt.

Læs den store test af Huawei Mate S

Alt i alt en godkendt telefon, hvor du skal forvente en opdatering til Android 6.0 Marshmallow i første kvartal 2016, ifølge Huawei Danmark.

Huawei Mate S findes på det asiatiske marked i en udgave med dual-SIM og funktionen Force Touch i skærmen, men denne version er altså ikke tilgængelig i vores markedsområde.

Huawei står også bag en anden stor efterårsnyhed, Nexus 6P, som er udviklet i samarbejde med Google, og denne har i vores anmeldelse fået topkarakter. Se også web-TV indslaget herunder hvor Nexus 6Ps holdbarhed sættes på en prøve.

Test: Nexus 6P er absolut fremragende

Web-TV: Kan jeg bøje en Nexus 6P?

Mere til historien

Mate S er ikke som sådan en efterfølger til Mate 7, der kom sidste år. Ifølge rygterne vil Huawei senere annoncere en Mate 8, som følger op på denne. Senest er der lækket et billede af Huawei Mate 8.

Læs også
Test: Huawei Watch – stilrent og lækkert

Huawei har succes på elbilmarkedet

Samarbejdet mellem Seres og Huawei går rigtig godt og de sælger biler som aldrig før på det kinesiske marked.

(mere…)
Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
Apple får artige stryg af Huawei

Trods slutspurt på de nyere markeder, vil der forlade færre smartphones fra fabrikkerne i år, vurderer analysefirma.

(mere…)
Hvad har Huawei gang i?

Huawei har på egen hånd skabt telefoner med et 5G-chipset.

(mere…)
Mistanke: Huawei etablerer chipfabrikker med statsstøtte

Brancheorganisation mener, at den blacklistede kinesiske mobil- og teknologigigant Huawei omgår amerikanske sanktioner.

(mere…)
EU lukker Huawei og ZTE ude

Topleder i daværende TDC delte i bogstaveligste forstand seng med kinesisk tech-gigant, skriver velanset amerikansk medie.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram