Facebook klar med 360 graders video på iOS

Du kan have set 360 graders video på din Facebook startside, hvis du har en Android eller en PC, men nu kommer funktionen også til iOS

360 graders videoer giver en speciel oplevelse, og skal ses med et VR headset, hvilket man heldigvis kan anskaffe sig rimelig billigt – hvis man altså har det fint nok med, at det er lavet af pap. Dermed ikke sagt, at hvis man anskaffer sig et, vil der være massere af indhold at nyde i Virtual Reality.

Dog kommer mængden af VR optimeret indhold til at stige gradvist, nu at Facebook ruller en opdatering ud, der omfatter iOS også.

Sider som: ABC News, BuzzFeed, Nickelodeon og mange flere, har allerede startet på at rulle indhold ud i 360 graders video, og det vil helt sikkert blive udbredt endnu mere fremadrettet.

VR tager stille og roligt over

Facebook vil få indholdet længere ud, ved hjælp af en nyligt lanceret “mikroside”, som skulle give tips og tricks til at skyde 360 graders video, så det bliver mere normalt for forbrugere, at uploade indhold i formatet.

De arbejder også med, at få en direkte uploadknap på de respektive apps og tilhørende kameraer der er kompatibel med at skyde i 360 grader.

Der vil ikke gå længe før VR bliver den nye standard for visning af videoer, og dermed vil fremtidige reklamer også foregå i formatet. Faktisk arbejder Facebook allerede sammen med firmaer som: Samsung, Disney World og AT&T, i at skabe reklamer optimeret til formatet.

Mere til historien

90 procent af brugere trekker deres Facebook via mobilen, hvilket også gør VR indholdet oplagt, hvis man skulle have et Google Cardboard liggende.

TikTok er på vej med Instagram-konkurrent

Det ventes, at TikTok snart er på vej med deres bud på en billeddelings-app. Navnet er afsløret.

(mere…)
Lader Meta bevidst skadeligt indhold ligge for at tjene penge?

Den danske psykolog Lotte Rubæk vender Metas ekspertgruppe ryggen. Hun frygter ekspertgruppen har givet en legitimitet til Meta.

(mere…)
Apple Vision Pro på vej i flere lande

RYGTE: Apple vil snart tilføjet 12 nye sprog til det virtuelle keyboard i Apple Vision Pro. Det får gang i rygterne om lancering i flere lande.

(mere…)
Snapchat klar med stor ændring: Gem for altid

En stor ændring er på vej. Brugerne vil inden længe få mulighed for, at gemme samtaler for altid.

(mere…)
Der skal kontrol med aldersgrænsen på sociale medier

Regeringen og Medierådet for Børn og Unge mener, at der skal kontrol med børns alder og aldersgrænserne på de sociale medier.

(mere…)
Politiker om nye regler for reklamer målrettet børn: Vi er ikke i mål

Det er ikke længere tilladt at målrette reklamer til børn og unge på digitale platforme ved for eksempel at bruge data om deres likes og netværk.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram