Disse Samsung telefoner får Android 6.0 Marshmallow

Hvilke Samsung telefoner der får Android 6.0 Marshmallow, og hvornår, er lækket på en ny oversigt. Du kan få overblikket her.

Samsung Galaxy S6 Edge+

Samsung Galaxy S6 Edge+

Det er begrænset, hvor mange slutkunder, der har den nyeste Android-version Android 6.0 Marshmallow, men alligevel snakkes og skrives der en masse om den, da de fleste producenter arbejder på at få den seneste software ud til deres udvalgte modeller.

Og en oversigt over hvilke modeller som Samsung arbejder på skal have Android 6.0 Marshmallow er netop blevet lækket. Det skriver Timesnews.co.uk.

Samsung er faktisk en af de større producenter, som endnu ikke har meldt noget ud vedrørende deres opdateringsplaner.

 – Android M betyder Marshmallow

Men skal man tro de lækkede oplysninger, så vil de sende opdateringen ud over nogle omgange, hvor den første udrulning vil starte i december til de seneste topmodeller. Herefter følger flere andre modeller i januar og februar, mens der stadig er nogle modeller, som venter på en godkendelse. Datoen for hvornår opdateringen er klar er derfor stadig ukendt til disse.

ModelModelnummerStatusForventes klar
Samsung Galaxy Note 5SM-N920GGodkendtDecember 2015
Samsung Galaxy S6 Edge+SM-G928GGodkendtDecember 2015
Samsung Galaxy S6SM-G920IGodkendtJanuar 2016
Samsung Galaxy S6 EdgeSM-G925IGodkendtJanuar 2016
Samsung Galaxy Note 4SM-N910GGodkendtFebruar 2016
Samsung Galaxy Note EdgeSM-N915GGodkendtFebruar 2016
Samsung Galaxy S5SM-G900GAfventerIkke oplyst
Samsung Galaxy AlphaSM-G850YAfventerIkke oplyst

Samsung klar med flere skumfiduser

Men det er ikke kun de nuværende og tidligere topmodeller, som vil få Android 6.0 Marshmallow opdateringen. Det er også planen at Samsung, ifølge de lækkede oplysninger, vil sende Android 6.0 Marshmallow ud til både Galaxy A- og E-serien. Der er dog ingen af disse modeller, som endnu er godkendt og derfor heller ikke nogen datoer på, hvornår opdateringen kan være klar. Det ventes dog, at det tidligst vil være fra februar 2016.

Men der er tale om modellerne: Galaxy A8 (SM-A8000), Galaxy A7 (SM-A700F), Galaxy A5 (SM-A500F), Galaxy A3 (SM-A300F), Galaxy E7 (SM-E700H) og Samsung Galaxy E5 (SM-E500H).
Ifølge Timesnews.co.uk vil også flere andre modeller få Android 6.0 Marshmallow, men disse er endnu ikke lækket.

Mere til historien

Den seneste opgørelse fra Google viste, at der pt. kun er 0,3 procent af alle Android-enheder, som har den nyeste Android-version installeret. Dette svarer næsten til Android 2.2 Froyo versionen, der blev frigivet tilbage i 2010, som altså er noteret til, at være installeret på 0,2 procent af alle Android-enheder.

iOS 17.5 er på vej – her er nyhederne

Apple har udgivet den anden betaudgave af iOS 17.5. Vi har set på de største nyheder i opdateringen.

(mere…)
Googles næste foldbare får måske nyt navn

Google Pixel Fold var den første foldbare fra Google. Nu går rygterne på, at efterfølgeren får et andet navn. Læs mere om det her.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Android 15 er ude i beta – se nyhederne

Google har sendt første betaversion af Android 15 ud til offentligheden. Se hvordan du får den.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram