Betal med Swipp hos 7-Eleven

Swipp udbredes yderligere, og det er nu muligt, at betale med mobilbetalingstjenesten hos 7-Eleven butikker rundt i Danmark.

Swipp betalings applikation (Foto: Swipp)

Swipp betalings applikation (Foto: Swipp)

Landets 190 7-Eleven butikker lader dig fra i dag betale med mobilbetalingstjenesten Swipp. Det gælder butikker på togstationer, gadehjørner og Shell 7-Eleven.

Grunden til at valget netop er faldet på Swipp skyldes blandt andet den aftale, som Swipp netop har indgået med Verifone-betalingsterminaler.

 – Swipp vil gøre mobilbetaling lettere

– ”Vi arbejder hele tiden på at tilbyde vores kunder den bedste service – og i dag indebærer det naturligvis også betaling med mobilen. Valget af Swipp var nemt, da fordelene er mange. Vi kan eksempelvis benytte vores eksisterende udstyr i vores butikker uden at skulle investere i ekstra tilbehør, og generelt er omkostningsstrukturen fornuftig. Perspektiverne for mobilbetaling er store, og vi er glade for at kunne tilbyde vores kunder at betale med Swipp,” siger Søren Birkstrøm, der er CIO hos Reitan Convenience i Danmark.

 – Eksperter: Swipp har svære odds mod MobilePay

Swipp er naturligvis også glade for den nye aftale, der nu betyder, at Swipp har rundet mere end 13.000 erhvervskunder i hele landet.

Med den nye aftale med Verifone-betalingsterminaler ventes, at der er endnu flere erhvervskunder, som i fremtiden vil tilbyde kunderne muligheden for mobilbetaling via Swipp.

Selvom Swipp har en selvstændig applikation nu, og ikke længere kun kan tilgås fra de involverede bankers mobilbank app, så kan kunder af banker der ikke er med i samarbejdet om Swipp ikke benytte Swipp-mobilbetaling.

 – Swipp klar med selvstændig app – stadig ikke for alle

Dog kan danskere, der ikke er kunde i ét af de mere end 70 pengeinstitutter godt modtage penge ved overførsler. Det kræver de registrerer sig på Swipp.dk.

Swipp oplyser også, at andre end kunder i de 70 institutter inden længe vil få adgang til den nye applikation.

Mere til historien

7-Eleven har været etableret i Danmark siden 1993, hvor første butik åbnede på Trianglen (Østerbro i København).

Ny MobilePay-app på vej – pas på fup og svindel

MobilePay er i næste uge klar med en ny app og derfor ventes det, at du den kommende tid skal være opmærksom på fup og svindel.

(mere…)
MobilePay på vej med stor opdatering mod svindel

En sikkerhedsopdatering fra MobilePay er på vej i foråret, som et led i at forhindre misbrug, trusler og svindel.

(mere…)
MobilePay får konkurrence af global spiller

En global spiller på det finansielle marked dumper prisen, og bliver billigere end MobilePay for erhvervslivet.

(mere…)
Nye gebyrer kan betyde MobilePay-stop

Mange erhvervsdrivende har frygtet oktober, som betyder nyt gebyr hos MobilePay. I sidste ende kan det betyde et MobilePay-stop i nogle butikker.

(mere…)
Nordea åbner for dankortet i Apple Pay

Presset fra kunder og Nets gør, at Nordea vil åbne for betaling med Dankort i Apple Pay - men først om LANG tid.

(mere…)
Raser over nyt MobilePay-gebyr!

MobilePay udnytter monopollignende tilstand og sætter priserne voldsomt op. Mange er rasende over den nye prisstruktur.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram