Rygterne fortsætter om en billigere iPhone

Apple har for mindre end en måned siden præsenteret to nye iPhone-modeller, men det får ikke rygterne om en billigere iPhone-model til at stoppe.

3D Touch på iPhone 6S

3D Touch på iPhone 6S (Foto: MereMobil.dk)

Apple offentliggjorde den 9. september de to nye iPhone 6S-modeller, iPhone 6S og iPhone 6S Plus, men trods det endnu ikke er en måned siden, så florerer rygterne fortsat om en billigere iPhone.

 – Her er iPhone 6S og iPhone 6S Plus

Apple har ikke siden lanceringen af iPhone 5C i 2013 haft nogen ”low-end” iPhones på programmet. Salget af netop iPhone 5C skuffede dog Apple selv, dog overgik den i perioder Samsung Galaxy S4‘s salgstal.

 – TEST: iPhone 5C – giver den farve på tilværelsen?

Men analytikeren Ananda Baruah fra Brean Capital mener, at det kan ændre sig om nogle få måneder. Det skriver Business Insider.

Baruah mener, at Apple måske lancerer en ”low-end” iPhone i foråret. Er dette tilfældet, så falder det uden for Apples normale ”produkt-cyklus”, da Apple traditionen tro afslører de nye iPhones i efteråret. Sådan har det i hvert fald været de sidste mange år.

Meningen med en ”low-end” iPhone skulle ifølge Baruah være, at Apple så kan komme ind på de emerging markets og få deres bid af kagen på de markeder.

 – PODCAST: Derfor er lavpris-mobiler vigtige

Det er dog ikke første gang, at analytikere mener Apple planlægger en billigere iPhone-model. Seneste har der også været analytikere fra Cowen and Company, der mente Apple ville lave en 4 tommer version af iPhone 6 – men dette er altså endnu ikke sket.

Men om Apple i fremtiden vil komme med en billigere iPhone – måske en iPhone Mini er fortsat uvist.

Mere til historien

Danske iPhone-fans kan fra midnat (2. oktober klokken 00.01)  forudbestille deres eksemplar af iPhone 6S og iPhone 6S Plus hos blandt andet 3 og Telia – inden den officielle salgsstart er på næste fredag den 9. Oktober 2015. Du kan se de danske priser på iPhone 6S og iPhone 6S Plus.

Den store årlige Apple-event – dette kan du forvente

Datoen for udviklerkonferencen WWDC, som Apple afholder hvert år, er offenliggjort.

(mere…)
Stort søgsmål: Apple skaber monopol

App Store, Apple Watch, og et lukket system. Nu skal Apple forholde sig til et nyt søgsmål. Denne gang er det hjemme i USA.

(mere…)
Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
Apple annoncerer nye iPads i næste uge

Nye iPad-modeller kan være på vej - måske allerede i næste uge. Sådan lyder de seneste rygter.

(mere…)
Google Gemini skal måske drive AI-funktionerne i iOS 18

Måske får iPhone i iOS 18 indbygget AI-funktionalitet, som er leveret af konkurrenten Google Gemini.

(mere…)
Apple Vision Pro på vej i flere lande

RYGTE: Apple vil snart tilføjet 12 nye sprog til det virtuelle keyboard i Apple Vision Pro. Det får gang i rygterne om lancering i flere lande.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram