Nvidia Shield Android TV kan nu købes i Danmark

Den store joker i TV-box segmentet Nvidia Shield Android TV, er netop landet på de første butikshylder i Danmark.

Så er den her! Til de store spilfugle i det danske land, der nu længe har efterspurgt et stort gaming-potentiale til få kroner og øre, får nu muligheden for at købe, det der meget vel kunne være den første rigtige udfordrer til de etablerede konsoller.

Nvidia Shield Android TV

Nvidia Shield Android TV

For 1.599 kroner får man den kraftigste TV-boks / spillekonsol / medieafspiller på markedet. Det er ikke nemt at kategorisere boksen, for den kan næsten det hele.

– NVIDIA lancerer 4K spillekonsol med Android TV

I en sammenligning med de mest aktuelle streamingbokse på markedet, er Nvidia Shield op mod 34 gange hurtigere end sine konkurrenter.

Dette er takket være den ultra hurtige Nvidia Tegra X1 processor der sammenføjes med en stærk 256-kernet grafikprocessor, læg dertil 3 GB RAM og op til 500 GB intern lager der kan udvides med MicroSD-kort, samt adskillige andre top moderne features.

Som den eneste medieafspiller, understøtter Nvidia Shield op til 4K opløsning ved hele 60 billeder i sekundet. Den har nyeste HDMI 2.0 og USB 3.0 porte, samt både Ethernet opkobling samt hurtig Wi-Fi 802.11ac understøttelse.

– Google overrasker: Pixel C – High-end tablet

Går vi nærmere ind på designet af den tynde boks og lette boks, så er det skarpt optrukket linjer i farverne matsort og blanksort, der dominerer boksen. Når boksen er tændt er det en skarp grøn farve, der indikerer “Game-on”.

Til boksen medfølger der, uden ekstra omkostninger, en full-size spil-controller, HDMI-, MicroUSB-, samt strømkabel.

Det er muligt at købe ekstra controllere samt en stander og en fjernbetjening som ekstra tilbehør.

Geforce Now

Men hvad er en high-end spillekonsol uden kvalitetsspil at spille på boksen? Til det har Nvidia også løsningen. Da boksen kører på Android TV-systemet, er der adgang til Google Play butikken, med et væld af kvalitetsspil.

Men spil til Android TV, er også ikke udviklet til at udnytte den kraftige hardware der ligger i Nvidia Shield. Derfor har Nvidia lanceret deres spil-streaming tjeneste kaldet Geforce Now.

Med Geforce Now lover Nvidia at bringe konsol-lignende kvalitetsspil direkte ned i din stue. Dette kan lade sig gøre, fordi Nvidia har bygget en serverpark med kraftig harware, der spiller dit ønskede spil og streamer det derefter direkte ned i konsollen, som du styrer med den medfølgende spillecontroller.

Dermed ligger Nvidia den krævende del ud i skyen, mens du kan sidde med en billigere spilløsning hjemme. Tjenesten er abonnementsbaseret og koster 79 kroner i måneden – de første tre måneder er gratis.

Pris og tilgængelighed

Nvidia Shield Android TV kan fra i dag købes på Nvidia Store, eller hos udvalgte forhandlere, heriblandt Elgiganten og Komplett.dk. Den officielle pris er på 1.599 kroner for 16 GB versionen, mens den store 500 GB version koster dig 2.399 kroner. Dog er boksen allerede set til 1.499 kroner.

Video med Nvidia Shield Android TV

Mere til historien

MereMobil.dk arbejder lige nu på at få den nye konsol på testbænken. Indtil da, kan overstående video måske stille nysgerrigheden og højne købelysten.

Nvidia-chef: Der er få produkter ind til 2023

Det seneste regnskab for Nvidia ser rigtig godt ud, men chefen forventer, at de langt ind i 2022 fortsat vil have begrænset adgang på produkter.

(mere…)
YouTv er frigivet til Android TV

Nu kan du hente streamingtjenesten YouTv på Android TV

(mere…)
Streaming Box 8000 er smart, hurtig, billig og en vinder

TEST: Streaming Box 8000 fra Nokia er en avanceret Chromecast med fjernbetjening, der genopliver et gammelt TV. Streaming Box 8000 er et ret fedt produkt.

(mere…)
Nokia Android-TV test | Et godt køb hvor prisen ikke flår dig

TEST: Når pris og kvalitet skal gå hånd i hånd med let betjening og løfter om opdateringer til Android TV, skal du tjekke Nokia Android-TV. Det er et godt køb.

(mere…)
Prisvenligt Nokia Android-TV er landet i Danmark

Se priserne på Nokia smart-TV baseret på Android TV. De første TV kan nu købes i Danmark. Her er pris og tilgængelighed.

(mere…)
Nokia overrasker: Lancerer TV med ren Android i Danmark

Snart kan du købe et 55” Nokia TV baseret på ren Android til en interesant pris. Nokia er tilbage på TV-markedet efter 25 års pause.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram