HTC One A9 lækket på en række nye billeder

Den kommende smartphone fra HTC er netop blevet lækket på en række nye billeder. Se dem her.

HTC One A9 lækket af @OnLeaks

HTC One A9 lækket af @OnLeaks

Det er efterhånden et par uger siden, at vi sidst har hørt noget nyt om den kommende HTC One A9, som ventes at blive offentliggjort i næste uge – helt præcis tirsdag den 20. oktober.

Rygterne har floreret om, at HTC One A9 bliver det næste flagskib fra HTC med specifikationer, som eksempelvis en 10-core processor og 4 GB RAM, men andre rygter har svirret om at denne HTC One A9 er mere end prisvenlig smartphone.

 – HTC først med Android 6.0 telefon?

Nu har Twitter-brugeren @OnLeaks lækket et en række nye billeder af HTC One A9. Og de nye lækkede billeder får hjemmesiden Androidguys.com til, at mene rygterne om, at vi ikke skal have de vilde forventninger om en ny topmodel er rigtige.

 – HTC One A9 er måske kun en mid-range model

Ifølge Androidguys.com, så mener de One A9 kommer med en lignende knap-design, som den der var på HTC One M9 – hvilket betyder powerknap og volumenknapper på højre side af enheden, samt SIM-kort og MicrosSD-kort slot i venstre side. Desuden ligner det, at højtalerne er placeret i bunden af enheden, hvor også 3,5 mm audio jack-stick og microUSB-opladerstik er placeret.

 – HTC støtter op om brystkræft med særlig One M9

De seneste rygter har lydt på, at specifikaitonerne vil være som følgende: 5 tommer skærm (1920 x 1080 pixels), 2 GB RAM, Snapdragon 617 processor, 16 GB intern hukommelse og et batteri på 2.150 mAh.

MereMobil.dk holder øje – og venter spændt på HTC præsenterer enheden tirsdag den 20. oktober 2015.

Om HTC One A9 også bliver en telefon, der lanceret på det danske marked er endnu uvist.

Mere til historien

HTC har de seneste par år ikke haft samme succes, hverken på det danske eller internationale marked. Det er spændende at se om de kan få vendt dette igen.

HTC One A9 opdateres til Android 6.0.1 med bonusnyheder

Android 6.0.1 Marshmallow kan nu hentes til HTC One A9. Udover ny en ny Android-version kommer også et par ekstrafunktioner.

(mere…)
Android 6.0 Marshmallow ruller ud til HTC One M8

HTC One M8 og HTC One A9 modtager lige nu opdateringer til Android-systemet og HTC Sense.

(mere…)
HTC One A9 på vej i Windows 10 version?

RYGTE: HTC har netop sendt One A9 i handlen og nu rygtes en Windows 10 variant af den nye One A9, at være på vej.

(mere…)
HTC One A9 test – langt mere interessant end One M9

TEST: HTC One A9 gør det langt bedre end de seneste One-produkter har formået. Designet er lækkert, kameraet langt bedre, men du må ofre stereolyden. Desværre er prisen alt for høj. (mere…)

Ingen lynupdate på HTC One A9 i Danmark

Der kommer ikke lyn hurtig opdatering af Android-systemet på HTC One A9 i Danmark. Kun amerikanerne får glæde af denne mulighed.

(mere…)
Mine første indtryk af HTC One A9

Web-TV: One A9 er pænere end M9, men de gode højtalere er forsvundet og hardwaren blevet mindre. Derimod er One A9 en langt pænere telefon.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram