HTC: Ikke realistisk med månedlige sikkerheds-opdateringer

Flere Android-producenter har lovet månedlige sikkerhedsopdateringer til deres enheder, men HTC-chef mener ikke det er realistisk.

HTC

HTC

Kritiske huller i softwaren, som eksempelvis Stagefright i Android tidligere i år, har fået en række af Android-producenterne til at love en månedlig sikkerhedsopdatering.

 – PODCAST: Billige smartphones er usikre

Det er producenter som Google, LG, Motorola og Samsung, der i kølvandet på Stagefright lovede dette. Det skriver Computerworld.dk.

Men Android-producenten HTC vælger altså, at melde ud det ikke er realistisk med denne type månedlige opdateringer, selvom de netop pt. er hårdt presset på smartphone-markedet.

Det er HTC-chefen, Jason Mackenzie, der på Twitter har skrevet, i en dialog med en HTC-kunde, at det ikke er realistisk med månedlige sikkerhedsopdateringer. Grunden til det ikke er realistisk er, at HTC (og de andre producenter) også er afhængige af de enkelte teleoperatører godkender disse opdateringer.

Af den grund har HTC også valgt, at lade være med at tilslutte sig denne nye sikkerhedspraksis, som flere af de øvrige producenter altså vil forsøge at satse på.

Mere til historien

Android er tit blevet kritiseret for, at være en usikker platform fordi det blandt andet er svært at udrulle opdateringer. Det er nemlig op til de enkelte operatører, at udrulle disse – og derfor kan det være en langsommelig proces.

AI-funktioner udsendes nu til ældre Samsung Galaxy-telefoner

Nu kommer opdateringen til din Samsung-telefon, som du har ventet på.

(mere…)
Sådan beskytter du din iPhone mod tyveri

GUIDE: Du kan gøre livet meget sværere for tyven, der har hapset din nye iPhone.

(mere…)
Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
Pas nu på dit Apple Pay

Du skal lægge mærke til denne mail, hvis du bruger Apple Pay. Jeg har efterprøvet mailen.

(mere…)
Galaxy S24 Ultra får et kameraboost i april-opdateringen

Det lader til, at Samsung endnu engang forbedrer kameraet i topmodellen Galaxy S24 Ultra.

(mere…)
Så vigtige er softwareopdateringer til din telefon

PODCAST: Skal du købe en ny telefon, hvis den gamle ikke længere opdateres? Her er svaret.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram