Analysefirma: Huawei er markedsleder i Kina

Tal fra analysefirmaet Canalys viser, at Huawei nu er den bedst sælgende smartphoneproducent på det kinesiske marked.

Huawei CEO Richard Yu

Huawei CEO Richard Yu

Ifølge tal for det seneste tredje kvartal fra analysefirmaet Canalys, så er Huawei nu den bedst sælgende smartphoneproducent på det kinesiske marked, hvor de netop har overhalet den populære producent Xiaomi. Det skriver Techcrunch.com.

Kom tæt på Xiaomi – Kinas iPhone

Det er første gang, at Huawei er den mest solgte smartphone-producent i Kina, hvilket skyldes en enorm vækst på 81 procent, hvis der sammenlignes med samme periode sidste år. Det skriver Afterdawn.com.

Det skal også lige nævnes, at der ikke er nogle officielle salgstal, som er klar for tredje kvartal endnu. Derfor er er det endnu ikke bekræftet, at Huawei er den bedst sælgende smartphoneproducent i Kina. Så det er også uvist, hvordan Samsung og Apple klarer sig på det kinesiske marked, og derfor kan det være tallene fra Canalys ikke helt holder stik.

Til trods for en masse negativ omtale af Huawei i forbindelse med anklager af spionage, så har Huawei haft et særdeles interessant år også uden for hjemmemarkedet, og der er for alvor kommet gang i salget af deres forskellige enheder. Nye produkter fra Huawei tæller bland andet deres bud på et smartwatch Huawei Watch, Huawei Mate S og senest nu også Google Nexus 6P.

 – Nexus 6P fra Huawei er officiel

Det bliver derfor også utrolig spændende at se, hvordan Huawei vil klare sig i 2016 i vores markedsområde, såvel som verdensmarkedet.

Web-TV: Huaweis 2015-lineup fra MWC

Mere til historien

Xiaomi er et relativt nyt selskab, men har altså taget det kinesiske marked med storm, hvilket grundet størrelsen på det kinesiske marked også har betydet, at de er blandt de fire største smartphoneproducenter på verdensplan. Xiaomi har ikke gjort sig særlig bemærket i andre dele af verden, dog har de for kort tid siden udvidet deres marked til også at dække Latinamerika.

Læs også:
Hvem er du mest bange for? USA, Kina eller dig selv?

Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Xiaomi 14 Ultra test | Muligvis årets bedste telefonkamera

TEST: Xiaomi 14 Ultra er en stor og kraftfuld smartphone med masser af RAM og lagerplads. Men det er, når du starter kameraet, at du for alvor bliver imponeret.

(mere…)
Huawei har succes på elbilmarkedet

Samarbejdet mellem Seres og Huawei går rigtig godt og de sælger biler som aldrig før på det kinesiske marked.

(mere…)
Min mening om Xiaomi 14

VIDEO: Xiaomi 14 er på papiret en spændende topmodel-smartphone med Leica-kamera. Desværre er den for dyr og ikke så god som konkurrenterne.

(mere…)
Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram